احرار: مديرکل ارتباطات و امور بينالملل شهرداري تبريز از معرفي برگزيدگان نخستين کارگاه رويداد ترافيکاتور با موضوع پارک دوبل و رفتار ترافيکي رانندگان خبر داد.
مهدي حافظ زاده در گفتگو با شهريار با اعلام اين خبر گفت: سلسله کارگاههاي رقابتمحور کارتون موضوعي «ترافيکاتور» با هدف بهرهگيري از ظرفيت هنر کارتون براي فرهنگسازي ترافيکي، افزايش آگاهي شهروندان و ترويج رفتارهاي صحيح در معابر شهري برگزار ميشود.
وي افزود: نخستين کارگاه اين رويداد با موضوع «دوبل پارک و رفتار ترافيکي رانندگان که يکي از چالشهاي مهم ترافيکي شهرها محسوب شده و نقش مستقيمي در ايجاد گرههاي ترافيکي، کاهش ايمني و تضييع حقوق ساير شهروندان دارد، برگزار و آثار رسيده به دبيرخانه اين رويداد پس از داوري توسط اساتيد حوزه کارتون و کاريکاتور و ترافيک، معرفي شدند.
مديرکل ارتباطات و امور بينالملل شهرداري تبريز با اشاره به تعداد آثار رسيده به دبيرخانه اين رويداد، خاطرنشان کرد: 21 نفر از هنرمندان کارتونيست با ارسال 30 اثر در نخستين کارگاه رويداد ترافيکاتور شرکت کردند که بر اساس داوري انجام گرفته، مهديه صباغ کار به عنوان نفر برتر، حسنيه اکبري کامران رتبه دوم و داود دلدار به عنوان نفر سوم معرفي شدند.
وي ادامه داد: داوري آثار رسيده بر عهده فرهاد رحيم قراملکي، سعيد داوري و ايليار فخوري بود.
حافظ زاده ضمن تاکيد بر نقش تعيينکننده رسانه در پروژههاي نوين شهري، اهميت همافزايي ميان رسانهها و مديريت شهري را مورد تأکيد قرار داد و افزود: تاثيرگذاري رسانه و همراهي هنرمندان، نقش تعيينکنندهاي در تبيين مسائل شهري دارد و بدون اين همراهي، بسياري از طرحهاي نوين به نتيجه نميرسد.