احرار: معاون شهردار و رئيس سازمان فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري تبريز گفت: موکب جنتالحسين شهرداري تبريز، افتخار ميزباني از اين آيين معنوي و خدمترساني به عاشقان اهلبيت (ع) و شيفتگان رهبر معظم انقلاب اسلامي را بر عهده دارد.
امير نصيربيگي در حاشيه برگزاري آئين هاي سوگواري در رثاي آقاي شهيد ايران، خاطر نشان کرد: اين مراسم از روز جمعه 12 تا دوشنبه 15 تيرماه 1405 هر شب پس از اقامه نماز مغرب و عشا، در بوستان شهيد کاظمي، جنب ناحيه 2 شهرداري منطقه 19 تهران، برگزار ميشود و در اين ايام با استقبال سوگواران و آذري هاي مقيم تهران شده است.
وي افزود: موکب جنتالحسين شهرداري تبريز در طول برگزاري اين آيين، خدمات اسکان، پذيرايي و ديگر خدمات رفاهي مورد نياز عزاداران و ميهمانان را به شکلي شايسته ارائه نموده است.
رئيس سازمان فرهنگي، اجتماعي و ورزشي شهرداري تبريز با تأکيد بر اينکه شهرداري تبريز خدمت به مجالس اهلبيت عصمت و طهارت (ع) را افتخاري بزرگ براي خود ميداند، اظهار داشت: اين موکب در سالهاي اخير همواره تلاش کرده است تا در مناسبتهاي مختلف، فضايي شايسته براي حضور عاشقان خاندان عصمت و طهارت (ع) فراهم آورد و درر ايام اخير نيز ميزبان خيل عاشقان دلسوخته رهبر شهيد بوده است.
وي همچنين از حضور جمعي از مادحين و ذاکران اهلبيت (ع) در اين مراسم خبر داد و گفت: در اين آيين، علاوه بر مرثيهسرايي و نوحهخواني، آيين سنتي «شاه حسينگويان» که از آيينهاي ريشهدار عزاداري مردم آذربايجان است، توسط کربلايي صابر رهنما و کربلايي عليرضا صدق ساز از مادحين اهلبيت عصمت و طهارت (ع) برگزار و با همراهي عزاداران همراه بوده است.
معاون شهردار تبريز در پايان از عموم مردم، بهويژه آذريهاي مقيم تهران، دعوت کرد تا با حضور در اين مراسم معنوي، ضمن بهرهمندي از فضاي روحاني عزاداري، در پاسداشت فرهنگ عاشورا، تکريم مقام شهدا و تجديد بيعت با آرمانهاي انقلاب اسلامي، قائد کبير شهيد و ولايت مشارکت کنند.