احرار: رئيس کميسيون فرهنگي اجتماعي شوراي اسلامي شهر تبريز، با اشاره به بيانات رهبر شهيد انقلاب مبني بر اينکه «هر روايت از ايران بدون ذکر تاريخ آذربايجان روايتي ناقص و ناتمام است»، اظهار کرد: تبريز و آذربايجان در ادوار مختلف تاريخي نقش اثرگذار و تعيينکنندهاي در تحولات کشور داشتهاست.
احد صادقي در آيين رونمايي از توليدات فرهنگي رسانه اي در سومين جنگ تحميلي با اشاره به رخدادهاي مهم تاريخي افزود: تحريم تنباکو و نقشآفريني علماي برجسته، از جمله ميرزا جواد مجتهدي، نمونهاي روشن از اثرگذاري جريانهاي فکري و اجتماعي تبريز در تاريخ ايران است. همچنين حضور مردم اين خطه در حوادث سرنوشتساز، از جمله جنگ تحميلي 8 ساله، نشاندهنده نقش تاريخي و تمدني آذربايجان است.
صادقي با بيان اينکه «ستارههاي بيبديل دفاع مقدس همچون شهيد آقا مهدي باکري، نماد ايثار و تاريخسازي مردم تبريز هستند»،ادامه داد: در هر گرهگشايي در کشور که اثر تمدني داشته، بيترديد ردپايي از نقشآفريني آذربايجان و تبريز در آن ديده ميشود.
وي همچنين با اشاره به مباني فکري و الهامبخش رهبران شهيد انقلاب اسلامي گفت: نقش تمدني اين شهدا، برگرفته از مکتب آزاديخواهي امام حسين (ع) و فرهنگ مقاومت در برابر ظلم است.
رئيس کميسيون شوراياسلامي شهر تبريز تأکيد کرد: وظيفه همه انسانها اين است که در برابر هر نوع ظلم موضعگيري کنند و در اين زمينه مسئله فلسطين نيز از اين قاعده مستثني نيست.
صادقي با اشاره به ظرفيتهاي فرهنگي تبريز افزود: اين شهر از ديرباز محل حضور علما، فرهيختگان، هنرمندان و اصحاب رسانه بوده و امروز نيز بايد قدردان اين سرمايههاي معنوي بود.
وي با بيان اينکه همافزايي فرهنگي در تبريز يک اتفاق ارزشمند است، اظهار داشت: شهرداري تبريز پيشقراول اقدامات فرهنگي در شهر بوده و سازمان فرهنگي نيز حضوري فعال در ميدان دارد.
او در پايان با اشاره به بودجه فرهنگي سال 1405 شهرداري تبريز گفت: در قالب بودجه 55 همتي شهرداري، حدود 2 هزار و 300 ميليارد تومان براي حوزه فرهنگي پيشبيني شده که از اين ميزان نزديک به 500 ميليارد تومان به سازمان فرهنگي اختصاص دارد و مابقي صرف توسعه زيرساختهاي فرهنگي شهر خواهد شد.
گفتني است،آيين رونمايي از توليدات فرهنگي رسانهاي در سومين جنگ تحميلي، با حضور جمعي از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه و با شرکت غلامرضا احمدي رئيس شوراي اسلامي شهر تبريز،علي راستي عضو شوراي اسلامي شهر، حجتالاسلام ميکائيل اسکندري رئيس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي، همچنين مديران انجمنهاي صنفي رسانهاي و موسيقي، برگزار شد.