احرارخبر:شهردار تبريز طي نامهاي به وزراي کشور و تعاون، کار و امور جتماعي، خواستار حل مشکل بيمه تامين اجتماعي رانندگان کالا و بار شد.
در پي عدم ارسال ليست رانندگان حمل و نقل بار و مسافر درونشهري تبريز از سوي سازمان تامين اجتماعي کشور و مراجعات متعدد اين قشر در راستاي بهرهمندي از تسهيلات بيمه تامين اجتماعي، صادق نجفي طي نامهاي به وزراي محترم کشور و تعاون، کار و امور اجتماعي، خواستار حل مشکل اين قشر زحمتکش گرديد.
وي در اين نامه، با اشاره به مستندات قانوني مصوب مجلس در خصوص مديريت شهرداري بر حمل بار و مسافر درونشهري و قانون رسيدگي به تخلفات رانندگان و نيز قانون هدفمندسازي يارانهها، خواستار صدور دستور مساعد وزراي کشور و تعاون، کار و رفاه اجتماعي در حمايت از رانندگان بار و مسافر درونشهري داراي پروانه از شهرداري، شد.
وي همچنين، با اشاره به اينکه، پذيرش اسامي رانندگان از سوي مراجع مختلف و در نتيجه استفاده افراد فرصتطلب و سودجو از آن، منتهي به عدم ارسال ليست اسامي فوق گرديده، تنها مرجع قانوني براي حل اين امر را شهرداري ذکر کرد.