احرار خبر: يک روانپزشک تاکيد مي کند که فردي که در محيط پر استرس کار مي کند، نمي تواند در خانوادهاش وظايف خود را به خوبي انجام دهد.
به گزارش احرار خبر، مصطفي فرحبخش در همايش آموزشي و توجيهي کمپين پيشگيري از استرس و افسردگي اظهار کرد: تاثير محل کار بانشاط، در خانواده و رفتارهاي فرد به عينه ديده مي شود
وي گفت: استفاده از القاب عقب مانده ذهني و بيمار رواني براي اشخاصي که اختلالات رواني دارند، منجر به رنجش خاطر آنان مي شود.
وي افزود: اين وظيفه همه ماست که با ايجاد فرهنگ درست در جامعه باعث شويم کساني که اختلالات رواني دارند از بازگو کردن و درمان مشکلشان خجالت نکشند.
وي با بيان اينکه جسم و روان سالم و به دور بودن فرد از مشکلات اجتماعي ويژگي هاي فرد سالم است، خاطرنشان کرد: فرد سالم از نظر رواني مي تواند پتانسيل هاي خود را نشان دهد، بهره وري بالا داشته باشد، استرس ها را مديريت کند، ارتباط خوبي با ديگران برقرار کرده و اختلاف سلايق را درک کند.
فرحبخش در خصوص نوع رفتار کارکنان تمامي دستگاه ها با آن دسته از همکارانشان که مشکلات رواني دارند، گفت: نبايد به اين افراد برچسب رواني بودن زد، ضروري است، متناسب با توانشان به آنان کار محول شود، فضاي صميمي در محل کار ايجاد شود، قدرداني از تلاش اين افراد و ... بخشي از بايد و نبايد هايي است که همکاران افرادي که مشکل رواني دارند، بايد رعايت کنند.
اين روان پزشک تاکيد کرد: ضروري است مديران فضاي صميمي در اداره ايجاد کنند که کارمندان همواره حافظ اهداف و ايده هاي مديرشان باشد؛ چرا که قدرتي که با يک کاغذ به وجود آمده است با يک کاغذ هم از بين مي رود.