1394/08/20 - 13 : 10
کد خبر: 7483
چند نکته شريعتمداري درباره «فيتيله» و حواشي آن
رهبر معظم انقلاب و بسياري از مسئولان عالي‌رتبه نظام آذري‌زبان هستند/ نبايد به دشمن اجازه سوءاستفاده داد
احرارخبر:شريعتمداري تصريح کرد: در ماجراي برنامه فيتيله به يقين قصد اهانتي در ميان نبوده و با خطاي يادشده نيز برخورد قاطعي صورت گرفته است؛ بنابراين نبايد با ادامه ماجرا، به دشمنان اين مرز و بوم اجازه سوءاستفاده و تفرقه‌آفريني داده شود.

، حسين شريعتمداري طي يادداشتي درباره واکنش ها به برنامه فيتيله نوشت: در پي پخش يکي از برنامه‌هاي طنز «فيتيله» از سيماي جمهوري اسلامي ايران که بخش‌هايي از آن به زبان آذري اجرا شده بود، جمعي از خواهران و برادران آذري‌زبان کشورمان در چند شهر دست به تظاهرات زده و برنامه مورد اشاره را اهانت به هموطنان آذري زبان تلقي کرده‌اند، اين اجتماعات در حالي است که؛

1- اگرچه بي‌دقتي تهيه‌کنندگان اين برنامه قابل دفاع نيست و انتظار آن بود و از اين پس نيز هست که در ساخت اينگونه برنامه‌هاي طنز، از هرگونه اهانت احتمالي هم خودداري شود ولي اکنون که اين بي‌دقتي و خطا اتفاق افتاده است، چاره کار چيست؟ مسئولان صدا و سيما رسما به خاطر پخش اين برنامه از خواهران و برادران آذري زبان کشورمان عذرخواهي کرده‌اند و در همان حال، ادامه برنامه «فيتيله» را به همين علت متوقف ساخته‌اند و ضمن توبيخ دست‌اندرکاران تهيه برنامه‌ ياد شده، برخي از آنان را نيز از مسئوليت برکنار کرده‌اند و اکنون اين پرسش منطقي در ميان است که مسئولان صدا و سيما در واکنش به ماجراي مورد اشاره بايد چه اقدام ديگري انجام مي‌داده‌اند که نداده‌اند؟! به يقين با شناختي که از هموطنان آذري زبان خود داريم، خواسته آنان، مثلا اعدام دست‌اندرکاران خطاکار  برنامه مزبور نبوده  و نيست، پس ادامه اعتراضات براي چيست؟! اگر منظور از اعتراضات ياد شده، اعلام مخالفت و اعتراض به سراسر ايران اسلامي است، که اين خواسته نه فقط در سراسر کشور بلکه با سوءاستفاده دشمنان بيروني - که به يقين مورد انزجار خواهران و برادران آذري زبانمان نيز هست- تقريبا در سراسر جهان شنيده شده است.

2- مگر خواهران و برادران آذري زبان کشورمان هويتي جدا از ملت شريف و يکپارچه ايران اسلامي دارند که چنانچه خداي نخواسته به آنان اهانتي شده باشد، اين اهانت احتمالي متوجه همه مردم ايران نباشد؟!

فقط يک نيم نگاه به ترکيب جمعيتي ميهن اسلامي به وضوح حکايت از اين واقعيت دارد که در پهنه ايران اسلامي، هيچ مرزي - تاکيد مي‌شود که هيچ مرزي- ميان اقوام مختلف حاضر در پهنه ايران اسلامي وجود ندارد. عالي‌ترين مقام جمهوري اسلامي ايران، يعني رهبر معظم انقلاب، آذري‌زبان هستند و بسياري ديگر از مسئولان عالي‌رتبه نظام و دانشمندان برجسته کشورمان در گذشته و حال آذري زبان بوده و هستند... و اساسا امروزه سخن از آذري و مازني و کرد و لر و عرب و... در عرصه ايران اسلامي و تفکيک آنان از يکديگر نمي‌تواند معنا و مفهوم قابل توجيهي داشته باشد. و از اين زاويه نيز، اگر در برنامه ياد شده اهانت و خطايي صورت پذيرفته باشد که صورت گرفته و بهتر بود در ساخت آن دقت بيشتري به کار گرفته مي‌شد، اين اهانت احتمالي متوجه همه ملت ايران بوده است و نه فقط هموطنان آذري زبان، بنابراين تجمع اعتراض‌آميز برخي از خواهران و برادران آذري زبان کشورمان و يا دستکم، ادامه آن، با اين توجيه که به آنان اهانت شده است، از مردم شريف و پاکباخته آن سامان که  به گواهي همه شواهد تاريخي،  يکي از استوانه‌هاي اصيل انقلاب و در همه روزهاي حادثه در صحنه حاضر بوده و هستند دور از انتظار  است، مخصوصا آن که در ماجراي مورد اشاره، به يقين قصد اهانتي در ميان نبوده و با خطاي ياد شده نيز برخورد قاطعي صورت گرفته است. بنابراين نبايد با ادامه ماجرا، به دشمنان گوش خوابانده اين مرز و بوم اجازه سوءاستفاده و تفرقه‌آفريني داده شود.

مشرق

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 2 + 3

  آخرین اخبار
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
پيام تبريک فرمانده سپاه عاشورا بعد از قهرماني تراکتور
هيأت انتخاب و داوري و آثار راه‌يافته بخش «فيلم‌» جشنواره «سهند» معرفي شدند
يادواره شهيد «حسن شفيع زاده» فردا در تبريز برگزار مي شود
جشن قهرماني تراکتور در خانه برگزار مي‌شود؟
خليل‌زاده محروم شد
همکاري تراکتورسازي و استانداري خوزستان براي ارتقا کشاورزي
بهره‌برداري از پروژه‌هاي عمراني و خدماتي شهرداري تبريز با545 ميليارد تومان هزينه
  پربازدیدترین اخبار
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
برگزاري جشن قهرماني تراکتور در ديدار مقابل استقلال خوزستان
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
مقدمات برگزاري جشن قهرماني هفته پاياني در تبريز فراهم شده است/منتظر اعلام فدراسيون هستيم
تبريز نيازمند روش نوين آبياري
.
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.