احرار خبر: رئيس اتاق بازرگاني تبريز با اشاره به واگذاري و تغييرکاربري کارخانههاي بنيان ديزل و ماشينسازي، گفت: کاربري محل کارخانهبنيان ديزل بر اساس قانون تغيير کارخانهها به مجتمعهاي مسکوني و تجاري تبديل ميشود.
به گزارش احرار خبر، صمد حسنزاده پيش از ظهر امروز در هشتمين نشست هيئتمديره خانه صنعت و معدن و تجارت، با تاکيد بر همدلي و همکاري بيش از پيش بين اتاق بازرگاني و خانه صنعت، معدن و تجارت استان، اظهار داشت: امروز ارتباط خانه صنعت، معدن و تجارت استان و اتاق بازرگاني خوب بوده و البته باعث افزايش دانش صنعتي خواهد شد.
وي با بيان اينکه هر چقدر انسجام انجمنها بيشتر شود، بيشتر براي رفع مشکلات و مسائل موفق خواهيم بود، افزود: هر مشکلي راه حلي دارد و با همکاري و همدلي ميتوان مشکلات را به صورت کارشناسي بررسي و رفع کرد.
حسنزاده اضافه کرد: اتاق بازرگاني به همه جامعه استان تعلق دارد و مرکزي براي حضور تجار است تا اگر مشکلاتي وجود داشت، حتيالامکان با استفاده از اختيارات اتاق آن را با طي مسيرهاي قانوني برطرف کنيم و همچنين در برنامهريزيهاي اتاق سعي شده برنامههايي که براي پيشرفت منطقه نياز است، پيريزي شود.
رئيس اتاق بازرگاني تبريز، در بخش ديگري از سخنان خود در رابطه با توسعه و بهروزآوري صنعت استان، با بيان اينکه امروز بزرگترين کشورهاي دنيا درآمدي که از تکنولوژي و بحث دانشبنيان به دست ميآورند، بيشتر از درآمد برخي کالاهاي ماشيني است، تصريح کرد: به عبارتي صنعت در دنيا به سمت توليد محصولات دانشبنيان پيش ميرود، متاسفانه واحدهاي صنعتي ما فرهنگ چندينساله سنتي را دنبال ميکنند که بايد با فرهنگسازي و اطلاعرساني بخش صنعت را با بحثهاي دانشبنيان آشنا کنيم.
وي با بيان اينکه هر واحد صنعتي و توليدي بايد براي براي واحد خود ارزش قائل شود و براي توسعه آن تلاش کند، گفت: با توجه به اين مسئله ضمن اينکه براي توسعه صنعت به حمايت دولتمردان نياز است، صنعتگران نبايد منتظر اين باشند که همه چيز را دولت فراهم کند، بلکه بايد خود براي توسعه واحد صنعتيشان تلاش کنند.
حسنزاده در ادامه با اشاره به تاثير نقش مشارکت دانشگاهها براي دانشبنيان کردن بخش صنعت، گفت: بايد از وجود دانشگاهها در اين زمينه بهرهمند شد و البته دانشگاهها نيز بايد در اين رابطه همت داشته باشند، متاسفانه دانشگاهها بيشتر به پشت ميزنشيني عادت کردهاند و بيش از 20 سال است که تنها کارآموزان دانشگاهها به صنعت مراجعه ميکنند.
وي، تاکيد کرد: وجود فارغ التحصيلان رشتههاي مختلف در صنعت، فرصتي مناسب است که بايد از آن با برنامهريزي مناسب براي توسعه صنعت استان استفاده کرد.
رئيس اتاق بازرگاني تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با تاکيد بر ارتقاي کيفيت و استاندارد محصولات و کالاهاي توليدي در استان، تصريح کرد: موضوع استاندارد در صنعت يکي از مهمترين مسائلي است که موجب اعتمادسازي در مردم نسبت به صنعت ميشود و با توجه به اين مسئله بايد در خصوص استاندارد و کيفيت محصولات نظارت بيش از پيش اعمال شود.
وي در بخش ديگر سخنان خود با اشاره به سفر اخير استاندار آذربايجانشرقي به جمهوري آذربايجان، گفت: در اين ديدار ديپلماسي بالايي ازسوي استاندار ارائه شد، به نحوي که ذهنيتها نسبت به کالاهاي ايراني تغيير يافت و در نتيجه علاقمندي براي کالاها ايراني عليالخصوص کالاهاي استان افزايش يافته است.
حسنزاده ادامه داد: اين مسئله فرصتي مناسب براي توسعه همکاريهاي تجاري با کشور جمهوري آذربايجان است، بايد از اين فرصت به خوبي براي صادرات محصولات و کالاهاي با کيفيت استان بهرهمند شويم و با توجه به اين مسئله ميتوان مشکلات بسياري از واحدهاي صنعتي استان را رفع کرد.
وي افزود: صنعت و تجارت تبريز امروز در جايگاه واقعي خود قرار ندارد و اميدواريم جايگاه واحدهاي توليدي و بنگاههاي صنعتي استان دوباره احيا شود.
رئيس اتاق بازرگاني تبريز، در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به واگذاري و تغييرکاربري کارخانههاي بنيانديزل و ماشينسازي، گفت: کاربري محل کارخانه بنيانديزل، بر اساس قانون تغيير کارخانهها به مجتمعهاي مسکوني و تجاري تبديل شده و محل فعلي کارخانه به مجتمع تجاري تبديل ميشود و البته وجود اين مسئله در ديگر واحدها موجب بروز نگراني شده است.
وي در رابطه با زمين کارخانه ماشينسازي نيز تصريح کرد: براي احياي کارخانه ماشينسازي با يک شرکت ايتاليايي گفتوگو شده بود اما متاسفانه سازمان خصوصيسازي اين ملک را به بورس گذاشته و پيشنهاد واگذاري کرده است.
حسنزاده، با بيان اينکه متاسفانه واحدهاي صنعتي به کساني واگذار ميشود که به هيچ عنوان دانش و تجربه صنعتي ندارند، ادامه داد: وجود اين مسئله مايه تاسف است، مکاني که براي صنعت شهر و کشور مايه افتخار و سربلندي بود، به تدريج از بين برود.