1394/08/13 - 7 : 43
کد خبر: 7396
نماينده وزارت امور خارجه در شمال‌غرب کشور:
نشست 3 جانبه وزراي ايران، جمهوري آذربايجان و ترکيه در ايران
احرار خبر: نماينده وزارت امور خارجه در شمال‌غرب کشور گفت: نشست سه جانبه وزراي خارجه ايران، جمهوري آذربايجان و ترکيه را در آينده نزديک در ايران خواهيم داشت و هيچ استاني مانند آذربايجان‌شرقي در زمينه ارتباطات خارجي نقش‌آفريني ندارد.

به گزارش احرار خبر، اسماعيل بابايي در مراسم بررسي دستاوردهاي سفر هيئت ارشد آذربايجان‌شرقي به جمهوري آذربايجان اين سفر را در زمينه سياسي موفقيتي کم نظير براي استان دانست.

 وي گفت: در نگاهي به تعاملات آذربايجان‌شرقي با کشورهاي همجوار و از جمله آذربايجان‌شرقي اين سفر بي‌نظير بوده و به ياد ماندني شد.

نماينده وزارت امور خارجه در شمال‌غرب کشور گفت: در گذشته سابقه نداشته که وزير يک کشور از استانداري دعوت کن و برخوردي که با استاندار صورت گرفت نشان از جايگاه آذربايجان‌شرقي و شخص استاندار دارد و اين يک نکته افتخار آميز است که رئيس جمهور يک کشور با تشريفات ديپلماتيک از استاندار ما استقبال مي‌کند و از نگاه وزارت خارجه از جايگاه خاصي برخوردار است.

وي ادامه داد: ديپلماسي منطقه را چند ماه قبل از مذاکرات هسته‌اي در استان آغاز شده که اين ابتکار آذربايجان‌شرقي بود و تعاملات گسترده آغاز شد و از جمهوري خود مختار نخجوان اين تعاملات آغاز شد و در اين سفر دستاوردهاي خوبي در زمينه علمي و دانشگاهي بين دانشگاه تبريز و علوم پزشکي با مراکز دانشگاهي کشور آذربايجان داشتيم.

نماينده وزارت امور خارجه در شمال‌غرب کشور تصريح کرد: برگزاري پروازهاي دو جانبه ميان تبريز و باکو و نيز تعاملات سياسي در مراودات دو طرفه داراي اهميت بود و نقشي که استان مي‌تواند در مذاکرات داشته باشد در ديدار با وزير امور خارجه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

وي گفت: نشست سه جانبه وزراي جمهوري آذربايجان، ترکيه و ايران را در آينده نزديک خواهيم داشت و هيچ استاني مانند آذربايجان‌شرقي در زمينه ارتباطات خارجي نقش‌آفريني ندارد.

بابايي گفت: در يکي دو سال آينده نقش آذربايجان و تبريز برجسته‌تر از گذشته شده و به نقطه ايده‌آل خواهد رسيد و در سفري که داشتيم مسئولان باکو اعلام کردند که آماده هستند هيئتي 100 نفره به رياست وزير اقتصاد جمهوري آذربايجان اعزام کنند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 4 + 3

  آخرین اخبار
تراکتور با شکار قو جشن پيروزي گرفت؛ تبريزي‌ها نزديک‌تر از هميشه به جام
هياهو براي هيچ/ علت تاخير در سفر وزير کار به شهرستان سراب چه بود؟
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
  پربازدیدترین اخبار
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
مازوت‌سوزي نيروگاه حرارتي تبريز در زمستان قطع خواهد شد
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
هياهو براي هيچ/ علت تاخير در سفر وزير کار به شهرستان سراب چه بود؟
هديه تراکتور به ملوانان 
تراکتور با شکار قو جشن پيروزي گرفت؛ تبريزي‌ها نزديک‌تر از هميشه به جام
پيش‌بيني بارش‌هاي رگباري و افزايش دما در آذربايجان‌شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.