1404/08/24 - 22 : 23
کد خبر: 73286
قاچاق سالانه هفت هزار دستگاه تراکتور ايراني به خارج از کشور قائم مقام سازمان توسعه تجارت ايران:
براي تسهيل زمينه صادرات تراکتور از کشور مي‌کوشيم
احرار: قائم مقام سازمان توسعه تجارت ايران با اشاره به قاچاق تراکتور توليد کشورمان به خارج گفت: امروز در جريان بازديد از شرکت تراکتورسازي ايران در تبريز از وجود چنين معضلي مطلع شدم و تلاش خواهيم کرد تا با استفاده از ظرفيت‌هاي سازمان توسعه تجارت و با برنامه‌ريزي و همکاري نهادهاي مربوطه بتوانيم زمينه توسعه و تسهيل صادرات تراکتور از مبادي رسمي کشور را فراهم کنيم.

فرزاد پيلتن امروز شنبه در بازديد از شرکت تراکتورسازي ايران با ابراز تأسف و خرسندي هم‌زمان از قاچاق تراکتورهاي ايراني به خارج از کشور افزود: وقوع اين اتفاق به دليل ضرباتي که بر اقتصاد کشور و ارزآوري مي‌زند، باعث تأسف است، اما از اين منظر که تراکتورهاي ايراني به دليل کيفيت و قيمت چنان جذابيتي براي مشتريان خارجي دارند که آنان به‌ انحاء مختلف در صدد دستيابي به اين محصول هستند، باعث خرسندي است.

وي اظهار کرد: معضل قاچاق، نهادها و سيستم‌هاي نظارتي مربوط به خود را دارد و بايد بخش‌هاي نظامي و انتظامي اين دستگاه‌ها درباره قاچاق تراکتور نيز فعال‌تر شود تا بتوانيم از اين مشکل اساسي جلوگيري کنيم.

مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران نيز در اين بازديد با اشاره به اينکه توليدات اين کارخانه در مزارع بيش از ?? کشور دنيا مورد استفاده قرار مي گيرد و نياز ?? درصد بازار داخلي هم توسط اين مجموعه تأمين مي‌شود، بيان کرد: در کنار صادرات رسمي توليدات مان، به تازگي مشکل قاچاق نيز به چالش مجموعه ما تبديل شده است.

مصطفي وحيدزاده افزود: باتوجه‌ به عنوان قاچاق که معني و مفهوم آن کاملاً مشخص است، نمي‌توان آمار دقيقي از قاچاق تراکتور ارائه داد، اما با بررسي بازارهاي هدف داخلي و خارجي اخيراً متوجه شديم که سالانه بين ? تا هفت هزار دستگاه از توليدات تراکتورسازي از مبادي غيررسمي کشور خارج مي‌شود.

وي با اشاره به تلاش گروه تراکتورسازي ايران براي حمايت از کشاورزان داخلي و عرضه تراکتور با کمترين حاشيه سود و پايين‌ترين قيمت، يادآوري کرد: برخلاف ساير اقلام و رويه‌هاي صادراتي کشور، قيمت عرضه تراکتور در داخل و خارجي از کشور حتي بيش از ? برابر تفاوت دارد؛ به طور مثال تراکتوري که به کشاورز داخلي به قيمت ?? هزار دلار عرضه مي‌شود، در بازارهاي هدف صادرات بيش از ?? هزار دلار قيمت دارد و همين امر دلالان را ترغيب به ورود به اين بازار با حاشيه سود فراوان کرده که در واقع حق‌ و حقوق کشاورز ايراني و امنيت غذايي کشور را نشانه رفته است.

وي ضمن يادآوري اثرات جبران‌ناپذيري که اين اتفاق بر پيکر اقتصاد کشور وارد مي‌کند، عنوان کرد: اين موضوع علاوه بر ضربه‌زدن به موضوع صادرات و ارزآوري کشور در حقيقت سيستم اقتصادي کشور را مختل خواهد کرد.

طاهر روحي، معاون هماهنگي امور اقتصادي استاندار آذربايجان شرقي نيز در اين بازديد گفت: در استان تلاش مي‌شود با انجام صادرات از طريق مبادي رسمي، ارز حاصل را براي نوسازي و بازسازي بنگاه‌هاي اقتصادي سرمايه‌گذاري کنيم.

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 9 + 2

  آخرین اخبار
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
تخفيف 40 درصدي بليت آسيايي به هواداران تراکتور
  پربازدیدترین اخبار
افزايش سهم استان‌ از منابع بانکي
تعاوني‌ها پيشران اشتغال پايدار در مدل محله‌محور؛ هدف اصلي: تقويت سفره مردم*
مصرف بي‌ رويه برق؛ بحران‌ ساز خاموشي در تابستان و زمستان!
آخرين وضعيت محورهاي مواصلاتي آذربايجان شرقي
ضرورت حمايت از تيم تراکتور در رقابت‌هاي آسيايي
کليه مدارس آذربايجان‌ شرقي 21 و 22 و 23 آذرماه تعطيل شد
خداداد عزيزي: سبک بازي صلاح شبيه جواني من است
توقف تراکتور برابر ذوب‌آهن/ روند ناکامي سرخ هاي تبريز ادامه دارد
انفجار گاز در تبريز يک مصدوم بر جاي گذاشت
اثر جديد استاد خياباني با عنوان «باجي» منتشر شد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.