1394/07/30 - 7 : 20
کد خبر: 7158
با پيگيري‌هاي شرکت گاز آذربايجان‌شرقي سهميه گاز نيروگاه حرارتي تبريز تامين شد
احرار خبر: مديرعامل شرکت گاز آذربايجان‌شرقي گفت: با پيگيري‌هاي انجام شده شرکت گاز استان سهميه گاز نيروگاه حرارتي تبريز تامين و وصل شد.

به گزارش احرار خبر، ولي‌الله ديني اظهار داشت: نيروگاه حرارتي تبريز که در تاريخ 25 مهر امسال با حکم رئيس حوزه قضائي بخش خسروشاه به دليل استفاده از مازوت پلمب شده بود با پيگيري‌هاي انجام شده شرکت گاز استان آذربايجان‌شرقي گاز نيروگاه حرارتي تبريز تامين و وصل و در چرخه توليد قرار گرفت.

وي افزود: با توجه به اينکه نيروگاه حرارتي تبريز دوگانه سوز (گاز و سوخت مازوت) طراحي شده ممکن است در زمان اضطرار در فصل زمستان به علت افزايش مصرف گاز و با توجه به اينکه تامين گاز مصارف خانگي در اولويت شرکت گاز قرار دارد اين نيروگاه از سوخت دوم استفاده کند مسئولان اين نيروگاه در درازمدت بايد براي رفع آلايندگي و فيلتر اين نيروگاه فکر اساسي کنند.

براساس اين گزارش، نيروگاه گازي و حرارتي تبريز که در قسمت جنوب غربي اين شهر و در فاصله 16 کيلومتري جاده تبريز ـ آذرشهر واقع شده به خاطر استفاده از سوخت مازوت تعطيل شد.

نادر نجد رئيس حوزه قضائي بخش خسروشاه با اشاره به اينکه استفاده اين نيروگاه از مازوت خلاف قانون و مصوبه کميسيون انرژي است اظهار داشت: مازوت استفاده‌ شده در نيروگاه حرارتي تبريز به جاي گاز، باعث تشديد آلودگي هوا و نيز تأثيرات سوء بر محصولات کشاورزي شده و مردم را با مشکلاتي مواجه کرده است.

وي ادامه داد: افزايش استفاده از سوخت مازوت به جاي گاز در نيروگاه حرارتي تبريز، باعث بالا رفتن آلودگي هوا شده تا دوباره اين نيروگاه به تنهايي مسئوليت بخش عمده افزايش آلودگي هواي شهرهاي استان همچون تبريز، خسروشهر، اسکو، ايلخچي و آذرشهر را داشته باشد.

نجد اضافه کرد: اين آلودگي نه تنها باعث وارد کردن خسارت به محيط زيست، خشکاندن درختان و از بين رفتن کشاورزي منطقه شده، بلکه مشکلات تنفسي زيادي را نيز براي شهروندان به وجود آورده است.

در واقع نيروگاه گازي و حرارتي تبريز علاوه بر استفاده از گاز طبيعي به عنوان سوخت مصرفي از مازوت که توسط خط لوله‌اي از پالايشگاه تبريز تأمين مي‌شود، استفاده مي‌کند و موضوعي که مسئولان محيط زيست، بارها بر آن تأکيد داشتند آلايندگي بسيار بالا و خطرناک اين سوخت به دليل بالا بودن ميزان دي‌اکسيد گوگرد آن است و گفته مي‌شود وجود ذرات دي‌اکسيد گوگرد در هوا مي‌تواند ضمن تاثيرات منفي بر روي چشم و پوست، دستگاه تنفسي انسان را نيز تحت تأثير قرار دهد.

اداره کل حفاظت از محيط زيست آذربايجان شرقي نيز بارها براي کاهش آلودگي هواي کلانشهر تبريز و شهرهاي اطراف اين نيروگاه به ويژه شهرهاي خسروشاه، سهند و باغ‌شهر اسکو بر استفاده از گاز طبيعي به عنوان سوخت تمام طول سال تأکيد کرده است.

اين واحد داراي 2 واحد بخار و 2 واحد گازي است که دو واحد بخار نيروگاه تبريز با قدرت اسمي 368 مگاوات و قدرت توليدي 350 مگاوات بوده و پيمانکار اصلي سازنده آن شرکت آلستوم فرانسه است واحد يک بخار در سال 1365 و واحد دوم در سال 1368 راه‌اندازي و با شبکه پارالل شده است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 8 + 5

  آخرین اخبار
تراکتور با شکار قو جشن پيروزي گرفت؛ تبريزي‌ها نزديک‌تر از هميشه به جام
هياهو براي هيچ/ علت تاخير در سفر وزير کار به شهرستان سراب چه بود؟
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
  پربازدیدترین اخبار
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
مازوت‌سوزي نيروگاه حرارتي تبريز در زمستان قطع خواهد شد
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
؛ديدار فرماندهان ارشد سپاه در استان با فرماندهان ارشد ارتش در آذربايجان شرقي
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
هياهو براي هيچ/ علت تاخير در سفر وزير کار به شهرستان سراب چه بود؟
هديه تراکتور به ملوانان 
تراکتور با شکار قو جشن پيروزي گرفت؛ تبريزي‌ها نزديک‌تر از هميشه به جام
پيش‌بيني بارش‌هاي رگباري و افزايش دما در آذربايجان‌شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.