1394/07/21 - 14 : 46
کد خبر: 7045
کيفيت پايين نان پذيرفته نيست
سرپرست معاونت هماهنگي امور اقتصادي و بين‌الملل استانداري آذربايجان‌شرقي با اشاره به توانمندي‌هاي صنعت غذايي استان و ظرفيت‌هاي موجود، گفت: کيفيت پايين نان در استان پذيرفته نيست و بايد تلاش بيشتري در خصوص بهبود کيفيت نان انجام گيرد.

احمد محمدزاده در دومين جلسه بررسي بهبود کيفيت نان، با تاکيد بر ضرورت تداوم اقدام هاي نظارتي و تهيه گزارش هاي مستند دوره اي در خصوص رعايت بهداشت و استفاده از مصرف مواد افزودني مجاز در تهيه خمير نان و کنترل قيمت و کيفيت نان، اظهارکرد: تخلفات عده معدودي نبايد عملکرد کل صنف نانوايان را زير سئوال ببرد.

 

وي بر لزوم توجه ويژه بازرسان اتحاديه نانوايان به موارد بهداشتي نانوايي‌ها تاکيد کرد و گفت: مردم ممکن است کيفيت نان را با وضع ظاهري نانوايي‌ها هم قياس کنند.

 

وي با بيان اين که راضي نيستيم کيفيت نان فداي کاهش قيمت آن شود، اضافه کرد: اگر اطلاعات کامل و کافي را در اختيار اتحاديه‌ها قرار دهيم بازوي کمکي ما خواهند بود و بايد موارد لازم به انجمن صنفي نانوايان اعلام شود تا اصول بهداشتي را رعايت کرده و از اين موارد تخطي نکنند.

 

سرپرست معاونت امور اقتصادي استانداري آذربايجان شرقي اذعان کرد: کنترل نانوايان کار سهلي نيست اما ما در قبال مردم مسوول هستيم و بايد تمام تلاش خود را براي تامين امنيت غذايي مردم که نان بخش عمده آن را تشکيل مي‌دهد انجام دهيم.

 

وي همچنين با اشاره به بحث ورود آرد قاچاق به استان توضيح داد: در طول چهار ماهي که در استان قبول خدمت کرده‌ام با چنين گزارش‌هايي برخورد نکرده‌ام و اگر چنين مواردي وجود دارد بايد در اسرع وقت توسط اتحاديه نانوايان گزارش شود و اتحاديه انتظار انجام وظيفه‌اي را از ما داشته باشد که ما را به موقع در جريان امور قرار داده است.

 

مشکلات ايجاد شده به واسطه واگذاري پروانه کسب و سهميه آرد توسط صاحب نانوايي به ديگران، ورود آرد سهميه ساير استان|‌ها از جمله تهران به استان آذربايجان شرقي و عرضه به نانوايي‌ها با قيمت پايين تر از آرد سازي هاي استان، وزن کم گوني هاي آرد تعدادي از آردسازي ها، استفاده نکردن از ترازو به منظور توزين نان پخته شده در نانوايي ها، کوتاهي برخي شهرستان ها در معرفي نانوايان به مراکز آموزشي از مورادي بود که توسط کارشناسان و مسوولان حاضر در اين نشست مطرح شد.

 

رعايت نکردن زمان استراحت لازم براي آرد در آردسازي هاي، رعايت نکردن مراحل تخمير و تداوم استفاده از جوش شيرين با وجود کاهش قابل توجه آن در نانوايي ها، استفاده از آرد با درصد سبوس گيري نامناسب براي انوان نان هم از عوامل کيفيت نامناسب نان عنوان شد.

 

بررسي چگونگي قيمت گذاري نان در هفت استان هم سطح با آذربايجان شرقي، بررسي چگونگي عملکرد آردسازان در خصوص اختلاط گندم و وزن گوني‌هاي آرد و نيز استعلام قيمت حمل و نقل آرد در هفت استان از مصوبات اين نشست بود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 1

  آخرین اخبار
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
تعطيلي مدارس و ادارات آذربايجان‌شرقي براي سومين روز متوالي
  پربازدیدترین اخبار
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.