احرار خبر: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: پرونده قضايي چهار کارخانه توليد آبليمو بر روي ميز دادگستري آذربايجان شرقي است.
به گزارش احرار خبر، مسلم نجفي در نشستي خبري با اصحاب رسانه به مناسبت روز جهاني غذا، تعداد واحدهاي تحت نظارت و مديريت دانشگاه علوم پزشکي تبريز را سه هزار و 60 واحد عنوان کرد و گفت: 898 واحد توليدي مواد خوراکي، آشاميدني، آرايشي، بهداشتي و بسته بندي و 57 سردخانه و انبار نگه داري مواد غذايي و بهداشتي در استان فعاليت مي کنند.
به گفته وي، آذربايجان شرقي قطب توليد مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي کشور است و توانسته رتبه اول توليدات مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در کشور را از آن خود کند.
وي تعداد واحدهاي داراي شناسه نظارت دانشگاه علوم پزشکي تبريز را 305 مورد اعلام کرد و گفت: در شش ماهه اول سال 94، بيش از 404 مورد بازديد از واحدهاي توليدي استان انجام شده است و در سال 93، حدود 177 تن و در شش ماهه نخست سالجاري، 74 تن مواد غذايي نامناسب در استان معدوم شده است.
نجفي مبارزه با قاچاق کالاهاي سلامت محور را يکي از مهمترين اولويت هاي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي دانست و ابراز کرد: بر اساس ارزيابي ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، استان آذربايجان شرقي رتبه يک کشوري را از آن خود کرده است.
به گفته وي 528 داروخانه خصوصي، 44 داروخانه بيمارستاني و 43 شرکت پخش دارويي در استان فعاليت مي کنند که در عرض يک سال و نيم گذشته، تعداد داروخانه هاي بيمارستاني از 28 مورد به 42 مورد افزايش پيدا کرده است.
وي با اشاره به اجراي طرح تحول نظام سلامت در بيمارستانهاي دولتي ابراز کرد: مديريت خوب دارو يکي از مهمترين نتايج و مزاياي اجراي اين طرح است.
وي با بيان اينکه کمبود ميانگين دارو در کشور، 20 قلم است، ابراز کرد: متاسفانه در سال 92، قبل از اجراي طرح تحول نظام سلامت، در ارتباط با تامين 320 قلم دارو، کمبود شديدي در کشور احساس مي شد.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي تبريز، با اشاره به برخورد قانوني نهادهاي متولي با کارخانجات متخلف توليد آب ليمو عنوان کرد: تشديد نظارت ها بر کارخانه هاي توليد آب ليمو در استان نيز از اولويت هاي ماست و در حال حاضر چهار کارخانه توليد آب ليمو از هفت کارخانه موجود، سير قضايي خود را در دادگستري استان طي مي کنند.