احرارخبر:استاندار آذربايجان شرقي عمل به دستورهاي رهبر معظم انقلاب مبني بر اقتصاد مقاومتي را تکليف شرعي همه مسوولان دانست
و با اشاره به اقدامات انجام يافته در اين راستا در استان، گفت: اصول و چارچوب سند تدبير توسعه استان مبتني بر اقتصاد مقاومتي است.
، اسماعيل جبارزاده در جلسه بررسي راهکارهاي همکاري بسيج سازندگي در اجراي طرحهاي توسعه آذربايجانشرقي با بيان اين که سند تدبير توسعه حاصل يک سال مطالعه کارشناسان، اساتيد دانشگاهي، مديران و فعالان بخش خصوصي است، افزود: سند به جاي آرمانگرايي، بر اساس واقعيتها و پتانسيلهاي استان تنظيم شده است، چرا که برنامههاي توسعه کشور به دليل عدم توجه به منابع و امکانات عملا قابليت اجرايي شدن نداشت.
وي با اشاره به اين که سند تدبير توسعه استان با روش هستههاي کليدي تدوين شده است، افزود: اين روش از سوي سازمان مديريت و برنامهريزي کشور به عنوان الگوي برنامهريزي در برنامه ششم توسعه قرار گرفت و کارشناسان ما با حضور در تمام استانها اين روش را به کارشناسان برنامهريزي آموزش دادند.
جبارزاده اضافه کرد: خوشحاليم که با تدوين اين برنامه توانستيم به عنوان اولين استان در جهت عملياتي کردن اقتصاد مقاومتي قدم برداريم.
استاندار آذربايجان شرقي در ادامه الگوي مديريتي دفاع مقدس و مديريت جهادي را ضرورت انجام کارهاي بزرگ و گذر از مشکلات جاري کشور عنوان کرد و گفت: ما در بخشهاي مختلف استان اين الگو را به کار گرفتهايم و موفقيتهاي بزرگ استان مديون اين رويکرد بوده است.
وي با اشاره به اين که ايجاد اشتغال از اهداف مديريت استان است، گفت: حل مشکل اشتغال نيازمند حرکت جهادي و بسيجي است و سازمان بسيج در اين راستا ميتواند کمک بزرگي براي دولت باشد.
جبارزاده با اشاره به محوريت بحث اشتغال در سند تدبير توسعه استان، خاطرنشان کرد: اميدواريم با کمک بسيج و استفاده از ظرفيتهاي اين نهاد انقلابي، برنامع جامعي در راستاي ايجاد اشتغال و اقتصاد مقاومتي تهيه کنيم و نهضت اشتغال را به راه بيندازيم.
وي با اشاره به وجود 102 هزار واحد صنفي تککارفرما در استان، گفت: به دنبال اخذ مجوزهاي خاصي از دولت در خصوص بهکارگيري سيستم استاد و شاگردي در اين واحدها هستيم و بسيج هم ميتواند در اين راستا ايفاي نقش کند.
استاندار آذربايجان شرقي همچنين به بحث احياي درياچه اروميه اشاره کرد و گفت: براي احياي اين درياچه، روشهاي اداري و روزمره جواب نميدهد و ما بايد از ظرفيتهاي مردمي و بسيج استفاده کنيم.
وي افزود: در راستاي احياي درياچه اروميه بايد اصلاح روش آبياري و پوشش انهار در پنج هزار هکتار از اراضي کشاورزي پيرامون آن اجرا شود که در اين زمينه نيز ميتوانيم از ظرفيت بسيج سازندگي استفاده کنيم.