احرار خبر: رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: با توجه به پايين بودن سواد تغذيهاي در استان و کشور در سند تدبير و توسعه جايگاه خاصي براي در نظر گرفته شد و مسائل بهداشتي را به صورتي ويژه پيگيري کردهايم.
به گزارش احرار خبر، محمدحسين صومي صبح امروز در همايش معاونان غذا و داروي دانشگاه علوم پزشکي سراسر کشور با اشاره به جايگاه آذربايجانشرقي در زمينه علم و دانش اظهار داشت: دانشگاه ربع رشيدي به عنوان يکي از قديميترين دانشگاههاي بزرگ دنياست و اين منطقه محل تربيت پزشکان و توليد داروهاي مهم شد.
وي افزود: در عصر نوين نيز اولين دانشکده پرستاري در تبريز تاسيس شد و صدمين سالگرد تاسيس آن را به زودي خواهيم گرفت و دانشکدههاي پزشکي و ادبيات در سال 1325 در تبريز تاسيس شد و در حال حاضر نيز 4 کارخانه بزرگ دارو سازي داريم و نقش ارزشمندي در تامين داروهاي کشور دارند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي تبريز خاطرنشان کرد: تبريز از گذشته در مسير جاده ابريشم قرار داشته و در تجارت مواد غذايي جايگاه مهمي داشته و دارد و در زمينه توليدات محصولات غذايي رتبههاي برتر کشوري را داريم.
صومي عنوان کرد: با توجه به پايين بودن سواد تغذيهاي در استان و کشور در سند تدبير و توسعه جايگاه خاصي براي در نظر گرفته شد و مسائل بهداشتي را به صورتي ويژه پيگيري کردهايم.
وي در بخش ديگري از سخنان خود گفت: در مدت دو ماه توانستيم تمام توليدات گوشت مرغ استان را نشانهدار کنيم و در زمينه کاهش سطح نيترات محصولات کشاورزي نيز گامهاي مهمي برداشتهايم و در حال حاضر سطح نيترات محصولاتي چون سيبزميني پايين آمده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي خواستار توجه مردم به خود مراقبتي و نظارت بر محصولات کشاورزي سالم شد و يادآور شد: دامنه توليدات محصولات غذايي گسترده است و نميتوانيم به صورت کافي نظارت کنيم و در اين ميان سازمان غذا و دارو بايد تمهيدات لازم را در نظر داشته باشد.
وي تاکيد کرد: 95 درصد مشکل دارو در کشور حل شده و اين در حالي بود که در سالهاي اخير وضعيت دارو در کشور بسيار نامطلوب بود و داروهاي مورد نياز بيماران در برخي موارد تامين نميشد.
صومي بر عملياتي کردن ايدههاي مطلوب غذا و دارو تاکيد کرد و گفت: تامين ايمني و امنيت غذا در کنار فراهم کردن سلامت مردم ضروري است.