1391/12/22 - 09 : 57
کد خبر: 595
رئيس کل دادگستري آذربايجان‌شرقي خبر داد
ضعف قانون در رسيدگي به تخلفات منابع طبيعي / افزايش آمار تخلفات جرائم زيست محيطي
رئيس کل دادگستري آذربايجان‌شرقي با بيان اينکه در زمينه رسيدگي حقوقي به تخلفات منابع طبيعي با ضعف قانوني مواجه هستيم، گفت: به واسطه ضعف قانون امکان سوء استفاده در برخي موارد وجود دارد.
به گزارش احرارنيوز به نقل از روابط عمومي دفتر منطقه 7 کميسيون حقوق بشراسلامي، حجت الاسلام و المسلمين مالک اژدر شريفي در نشست حقوقي «پيشگيري از جرم در حوزه منابع طبيعي » بر پيشگيري از تصرفات در استان تأکيد کرد و آن را يکي از اولويت‌ها دانست و اظهار داشت: متاسفانه نقش مردم در حفاظت از اراضي ملي و منابع طبيعي مورد غفلت واقع شده است.
 
وي با بيان اينکه تشکيلات قضايي براي جلوگيري از سوء استفاده‌ها در زمينه اراضي ملي و دولتي آماده همکاري با تمام نهادها و ارگان‌هاي ذيربط براي حفاظت از اراضي تحت تملکشان است و  در اين خصوص دادستاني‌ها هر لحظه آماده مقابله با متخلفان هستند، تأکيد کرد: با هر فرد زمين‌خواري که نسبت به تصرف و ساخت و ساز غيرمجاز در اراضي ملي و منابع طبيعي اقدام کند، به شدت برخورد مي‌شود.
 
شريفي با بيان اينکه در زمينه رسيدگي حقوقي به تخلفات در زمينه منابع طبيعي با ضعف قانوني مواجه هستيم، افزود: به واسطه ضعف قانون امکان سوء استفاده در برخي موارد وجود دارد از اين رو براي حل مشکلات تصاحب زمين‌هاي کشاورزي نيازمند قوانين کاراتري در اين زمينه هستيم.
 
وي بر تقويت يگان حفاظت از منابع طبيعي تاکيد کرد و گفت: اقدامات پيشگيرانه در مراحل اوليه تصرف اراضي کشاورزي از تشکيل پرونده جلوگيري مي‌کند.
 
حجت الاسلام شريفي نقش مشاوران حقوقي در پيگيري پرونده‌هاي تشکيل شده را مهم دانست و اظهار کرد: کارشناساني بايد تعيين شوند که توان ارزيابي و اظهارنظر صحيح را داشته باشند.
 
وي از اختصاص شعبه 9 دادگاه حقوقي تبريز براي رسيدگي به پرونده‌هاي مرتبط با تخلفات در حوزه منابع طبيعي خبر داد و گفت: اين اقدام به منظور تمرکز و شتاب در رسيدگي به اين پرونده‌ها صورت گرفته و سبب افزايش انگيزه در ميان کساني که در اين راستا حقوق خود را در معرض خطر مي‌بينند، مي‌شود.
 
رئيس کل دادگستري استان افزود: متاسفانه در سال‌هاي اخير قانون مناسبي براي ممانعت از تبديل اراضي کشاورزي به طرح‌هاي صنعتي و کشاورزي تصويب نشده است.
 
شريفي با بيان اينکه حدود 70 تا 80 درصد از شکايت‌هايي که در خصوص تصاحب زمين‌هاي کشاورزي مي‌شود به نفع دولت پايان مي‌پذيرد، افزود: متاسفانه هرساله به آمار جرايم محيط زيستي افزوده مي‌شود و  اين امر به عنوان يک معضل در جامعه مطرح شده است که براي جلوگيري از آن بايد اقدامات مناسبي توسط سازما‌‌هاي مربوطه صورت گيرد. 
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 1 + 6

  آخرین اخبار
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
واژگوني پرايد در محور مرند - جلفا سه فوتي برجا گذاشت
هواي تبريز و بناب آلوده است
هواشناسي ايران 15 بهمن؛ ورود سامانه بارشي جديد به کشور از روز چهارشنبه
افزايش 25 درصدي بهاي بليط قطار شهري
مديرکل جديد آموزش و پرورش آذربايجان شرقي منصوب شد
باران و برف در 8 استان/ تداوم آلودگي شهرهاي صنعتي و پرجمعيت
رئيس دانشگاه پيام نور آذربايجان‌شرقي منصوب شد
  پربازدیدترین اخبار
باران و برف در 8 استان/ تداوم آلودگي شهرهاي صنعتي و پرجمعيت
اجراي 30 برنامه شاخص هفته فرهنگي تبريز در تهران
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
افزايش 25 درصدي بهاي بليط قطار شهري
مديرکل جديد آموزش و پرورش آذربايجان شرقي منصوب شد
واژگوني پرايد در محور مرند - جلفا سه فوتي برجا گذاشت
هواي تبريز و بناب آلوده است
هواشناسي ايران 15 بهمن؛ ورود سامانه بارشي جديد به کشور از روز چهارشنبه
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.