احرار نيوز: بيستمين سمپوزيوم علوم کامپيوتر و مهندسي نرمافزار انجمن کامپيوتر ايران، با حضور اساتيد، محققان و دانشجويان اين حوزه و به مدت دو روز در دانشگاه تبريز آغاز به کار کرد.
به گزارش احرار نيوز به نقل از روابط عمومي دانشگاه تبريز، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه تبريز در آيين افتتاحيه اين سمپوزيوم ضمن خير مقدم به ميهمانان خارجي و داخلي و معرفي مختصر اين دانشگاه گفت: علم کامپيوتر يک کليد است و تمام علوم ديگر هم براي پيشبرد خودشان از اين علم استفاده ميکنند.
دکتر محمد مقدم واحد، در ادامه با بيان اينکه دانشگاه تبريز به عنوان دومين دانشگاه کشور از لحاظ قدمت، در رشته کامپيوتر ظرفيتهاي زيادي دارد، تصريح کرد: توسعه رشته کامپيوتر در گرايشهاي مختلف از برنامههاي در دست اقدام اين دانشگاه است که در اين زمينه برگزاري کنفرانسهاي بينالمللي به زبان انگليسي با حضور فرهيختگان و دانشمندان علوم کامپيوتر و نرمافزار از سراسر دنيا يک فرصت براي توسعه فناوري اطلاعات است.
جابر کريمپور، دبير علمي اين سمپوزيوم نيز در اين مراسم هدف اصلي آن را ارايه آخرين يافتههاي علمي و معرفي علوم کامپيوتر و مهندسي نرم افزار اعلام کرد و گفت: 102 مقاله به دبيرخانه اين سمپوزيوم علمي ارسال شده بود که از اين تعداد 15 مقاله در طول دو روز برگزاري اين نشست به صورت شفاهي ارايه خواهد شد.
وي، با اشاره به سخنرانان کليدي اين نشست نيز يادآور شد: در طول دو روز برگزاري، سخنرانيهاي مختلفي از جمله سخنراني دکتر اسلام الگداوي از دانشگاه فني خاورميانه قبرس شمالي با عنوان ساخت سيستمهاي نرم افزاري ارگانيک، سخنراني دکتر وحيد گروسي از دانشگاه کلگري کانادا با موضوع همکاريهاي موفقيتآميز دانشگاه و صنعت در مهندسي نرمافزار(تجربهاي از کانادا و ترکيه) و سخنراني دکتر علي حکمت دوغرو از دانشگاه خاورميانه آنکارا با عنوان تجربهاي در اتصال پژوهش و صنعت ارايه خواهد شد.
به گفته وي، همچنين سه کارگاه آموزشي با محوريت تست نرم افزار و مهندسي کيفيت، بيوانفورماتيکس و راهکارهاي علمي براي مقابله با حملات در شبکههاي کامپيوتري برگزار ميشود.
در آيين افتتاحيه اين نشست علمي دکتر آياز عيسيزاده، عضو هيات علمي دانشکده علوم رياضي دانشگاه تبريز به صورت سخنراني به زبان انگليسي در خصوص فلسفه علوم کامپيوتر و اهميت مهندسي نرمافزار به ارايه نکته نظرات و ديدگاههاي خود پرداخت.