احرار: مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي با بيان اينکه سال گذشته و همزمان با راهاندازي خط توليد خودروهاي تجاري در تراکتورسازي قول تنوعبخشي به توليدات در اين بخش را داديم که امروز شاهد اضافهشدن کاميونت 6 تني به اين خط توليد بوديم
در حاشيه مراسم خروج اولين خودروي تجاري 6 تن از خط توليد خودروسازان تراکتورسازي، مديرعامل اين گروه صنعتي در گفتگو با خبرنگار ما گفت: سال گذشته و همزمان با راهاندازي خط توليد خودروهاي تجاري در تراکتورسازي قول تنوعبخشي به توليدات در اين بخش را داديم که خوشبختانه امروز شاهد اضافهشدن کاميونت 6 تني به اين خط توليد بوديم و تا پايان سال نيز 2 محصول ديگر کشنده 9 تني و خودروي ون به سبد توليدات خودروهاي تجاري تراکتورسازي اضافه خواهد شد.
مصطفي وحيدزاده درباره اقدامات صورتگرفته جهت محققشدن توليد کاميونت 6 تني اظهار داشت: خوشبختانه با پتانسيل و ظرفيتهايي موجود در تراکتورسازي توليد اين محصول با سرمايهگذاري ريالي صرفاً 2 هزار ميليارد ممکن شد که زمينه اشتغال 40 نفر در گام اول را به دنبال داشته است.
وي افزود: توليدکننده انگشتشمار و با ظرفيت بسيار ناچيز در کشور وجود دارند که کشنده 6 تني توليد ميکنند اما باتوجهبه ضرورتهايي که در بخش حملونقل جادهاي وجود دارد اين ميزان توليد جوابگوي نياز داخلي نيست به همين منظور تراکتورسازي براي رفع نياز داخلي و تأمين درخواست متقاضيان اقدام به توليد اين محصول کرده است.
وحيدزاده شبکه نمايندگي خدمات پس از فروش، کيفيت فني، قيمت رقابتي براي مصرفکننده نهايي و... را از مزيت محصول جديد توليدي در مجموعه تحت مديريتش اعلام کرد.
شبکه حملونقل کشور سالانه به 3 هزار دستگاه کاميونت 6 تن نياز دارد
مديرعامل شرکت خودروسازان ديزلي تراکتورسازي ايران نيز در اين مراسم گفت: اين خودرو داراي کاربريهاي متعدد از جمله در مباحث شهري، حملونقل جادهاي و ترانزيتي، صنعتي و... ميباشد.
سعيد پناهي با تأکيد بر اينکه در کمتر از 8 ماه و با تلاش شبانهروزي همکارانش و همراهي مديرعامل گروه صنعتي تراکتورسازي ايران توليد اين محصول امکانپذير شد افزود: تا پايان سال 200 دستگاه از اين خودرو توليد و روانه بازار مصرف خواهد شد.
وي در پاسخ به ارزيابي بازار و نياز داخلي به خودروي تجاري 6 تني عنوان کرد: شبکه حملونقل کشور سالانه به 3 هزار دستگاه از اين نوع خودرو با اين تناژ نياز دارد که ظرفيت اوليه تعريف شده در خط توليد کاميونت تراکتورسازي 800 دستگاه است و بر اساس تقاضاي مصرفکننده قابلافزايش خواهد بود.
گفتني است گروه صنعتي تراکتورسازي با 12 شرکت اقماري در داخل و خارج از کشور، علاوه بر تأمين بيش از 90 درصد نياز داخلي به انواع تراکتور باعرضه 28 نوع از اين نوع خودروي کشاورزي به مصرفکنندگان، با توليدات متنوع از جمله توليد انواع کاميونت، انواع ادوات کشاورزي، انواع ماشينآلات عمراني و صنعتي، انواع قطعات ريختهگري، انواع موتورهاي ديزلي و گازسوز از 27 تا 150 اسب بخار در کشور، قادر به تأمين نياز بخش کشاورزي، خودرويي، صنعتي و خانگي به نيروي محرکه است که اين توليدات از 3 سال قبل و با راهبُرد خروج از تکمحصولي و تنوعبخشي توليدات با استفاده از کسب کارهاي نوين را در برنامه کاري اين مجموعه قرار گرفت و توليد محصولاتي نظير کاميونت 6 تني در همين راستا هست.
انتهاي پيام/
#تراکتورسازي
#کشاورزي
#کاميونت
#توسعه_تجارت
#تراختور
#تراکتورسازي_ايران
#کسب_و_کارهاي_نوين
#مصطفي_وحيدزاده
#صادرات
#خودروسازي
#صنعت
#قيمت_ارز
#انواع_تراکتور
#کشنده
#خودروي_تجاري