احرار:.مديرکل صدا و سيما آذربايجانشرقي گفت: طبق نظرسنجي هاي انجام شده مشخص گرديد حدود 55 درصد منبع خبري مردم، راديو و تلويزيون است و ارتقاي اين مورد تا 75 درصد هم ممکن است.
به گزارش احرار ، اکبر رضايي، مديرکل صدا و سيما آذربايجانشرقي امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: فعاليت هاي انجام شده توسط صدا و سيماي استان با محوريت انتخابات مجلس شوراي اسلامي شامل ?? ميز گرد براي کانديدا هاي اين دوره انتخابات بود که استان آذربايجان شرقي در بين استان ها رده اول را به دست آورد و رده دوم با پخش 42 ميزگرد مربوط به شبکه استاني اصفهان بود.
علت عدم تماشاي برنامه هاي استاني توسط مردم
رضايي افزود: طبق نظر سنجي هاي انجام شده از جامعه آماري 600 نفره از افراد بالاي 15 سال به شيوه نمونه گيري خوشه اي چند مرحله نتايج علت عدم تماشاي برنامه هاي استاني ما را اغلب نداشتن وقت و نداشتن علاقه و متنوع نبودن برنامه هاي استاني مطرح کردند که در اين ميان نداشتن وقت بيشترين درصد را به خود اختصاص داده است.
برنامه هاي بخش سيما براي آينده
مدير کل صدا و سيما استان بيان داشت: طبق تصميمات انجام شده قرار است در آينده از هر شهرستان حداقل هر دو ماه يکبار در مورد مسائل منطقه خودشان گزارش ويژه داشته باشيم همينطور يک تيم فعال بايد تشکيل بديم براي گزارش هاي ويژه مخصوص به مرکز استان و گزارش هاي ويژه موضوع محور و مساله محور و همچنين مستند هاي خبري.
پاسخ به سوالات خبرنگاران، از پخش بازي هاي مس سونگون تا اعتراض به نحوه بيان مجريان بخش سيما و پوشش خبري سانحه بالگرد شهداي خدمت
مدير کل صدا و سيما در پاسخ به انتقاد يکي از خبرنگاران درباره پوشش خبري سانحه بالگرد که معتقد بودند بخش سيما حتي يک زيرنويس هم در مورد سانحه به مردم ارائه نکردند ، متذکر شد: که مراجع اصلي دستور ويژه به ما نداده بودند ما حق پرداخت به موضوع را نداشتيم ولي دقيقا از بعد دستور با استقرار در محل و برگزاري برنامه ويژه و زيرنويس به رسالت خود عمل کرديم زيرا کانون اصلي اتفاق استان ما بود و بايد هم از ساير همکاران که به استان آمده بودند ميزباني ميکرديم و همچنين ريز به ريز اتفاقات را گزارش ميدهيم. وي يادآور شد: برنامه تشييع پيکر داشتيم که به نحو احسن و تنها به کمک شبکه استاني اروميه پيش برديم و طبق ارزيابي صورت گرفته از تهران ما در موضوع سانحه بالگرد در انتشار اخبار سنگ تمام گذاشتيم. رضايي با اشاره بر موضوع زبان در شبکه استاني گفت: اگر برنامهاي ادبي باشد مجري بايد از کلمات ادبي استفاده کند ولي اگر برنامه مختص عموم مردم باشد بايد به زبان مرسوم ميان مردم صحبت کند. وي اضافه کرد: لزومي ندارد ما بايد عين شبکه هاي باکو حرف بزنيم در حاليکه خودمان زبان داريم و چه بسيار مواقعي که باکويي ها تماشگران برنامه هاي ما هستند.
رضايي با تاکيد بر اينکه ما قوانيني داريم که بايد از اين قوانين پيروي شود، گفت: ما با مس سونگون سر لجبازي نداريم حتي به خاطر اينکه حسن نيت خودمان را نشان دهيم چند دفعه بازي هاي مس سونگون را پخش کرديم ولي متاسفانه مس همکاري لازم را با ما انجام نداد و ما بلافاصله مجبور شديم پخش مسابقات را قطع کنيم. رضايي يادآور شد : مس بايد از قوانين پيروي کند تا از علايق مردم نسبت به صدا و سيما به عنوان اهرم فشار استفاده نشود .