1403/05/11 - 20 : 2
کد خبر: 50277
نخستين دوره مهارت افزايي دانشجويان شاهد و ايثارگر در تبريز آغاز شد
احرار: نخستين دوره مهارت افزايي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي سراسر کشور در دانشگاه هنر اسلامي تبريز آغاز شد.

دوره طرح ملي مهارت‌افزايي ويژه دانشجويان شاهد و ايثارگر براي نخستين‌بار در تبريز در 2 بازه زماني ?? روزه مجزا براي دانشجويان پسر و دختر برگزار مي شود و برگزاري دوره کاملاً رايگان بوده و هزينه طرح از طريق سازمان امور دانشجويان تأمين شده است.

اين رويداد مهارت‌افزايي در 30 رشته هنري و مهارتي از جمله قلم‌زني، انگشتر سازي، پايه جواهرسازي، حکاکي فلز، ميناکاري، تراش شيشه، نقاشي روي شيشه، آينه‌کاري، خاتم‌کاري، معرق چوب و منبت، مدل قالب سفال، کار با چرخ سفالگري، ساخت سفال، نقاشي روي کاشي و سفال، بافت فرش و گليم، طراحي سنتي و... برگزار مي‌شود .

دانشگاه‌ها ميراث دار نواقص آموزش و پرورش هستند

معاون امور دانشجويان داخل وزارت علوم با اشاره به غربالگري دانشجويان کشور در بدو ورود به دانشگاه، افزود: بررسي‌ها نشان مي‌دهد يکسري نواقص در بين دانشجويان وجود دارد که برخي از آن‌ها به خاطر ضعف در آموزش و پرورش است و دانشگاه‌ها ميراث دار آن‌ها مي‌شوند.

ابراهيم نعيمي روز پنجشنبه در آيين افتتاحيه نخستين دوره مهارت افزايي دانشجويان شاهد و ايثارگر دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالي سراسر کشور در دانشگاه هنر اسلامي تبريز، اظهار کرد: سازمان امور دانشجويان وزارت علوم، متولي سلامت جسماني، رواني، اجتماعي و حوزه‌هايي است که مستقيم با بدنه دانشجويي ارتباط دارد.

وي افزود: سبک تغذيه، شناخت مزاج، راه و رسم درست زيستن و مهارتهاي زندگي از جمله مواردي است که توسط آموزش و پرورش به دانش آموزان آموزش داده نمي‌شود و در آينده دانشجويان را با مشکل مواجه مي‌کند.

نعيمي با بيان اين‌که سازمان امور دانشجويان با نگاه مسئوليت پذيرانه وارد توانمندسازي دانشجويان شاهد و ايثارگر شده است، اظهار کرد: دانشجويان بايد مهارت داشته باشند تا از طريق آن به درآمدزايي برسند.

سيد فردين تقي زاده، مديرکل امور دانشجويان شاهد و ايثارگر سازمان امور دانشجويان وزارت علوم هم با اشاره به ظرفيت‌هاي دانشگاه هنر اسلامي تبريز، گفت: قابليت‌هاي اين دانشگاه، ناشناخته مانده است.

وي با اشاره به کارگاه‌هاي مختلف کارآفريني اين دانشگاه، افزود: گستردگي کارگاه‌هاي اين دانشگاه در هيچ دانشگاه ديگري وجود ندارد و عمده فارغ التحصيلان اين دانشگاه به عنوان يک فرد صاحب ايده و شغل فعاليت مي‌کنند.

وي يکي از خلاءهاي بدنه دانشجويي را اشتغال عنوان کرد و گفت: کسب مهارت بين دانشجويان يک ضرورت است.

تقي زاده افزود: در طول سال‌هاي اخير برنامه‌هاي متنوعي براي دانشجويان شاهد و ايثارگر برگزار شده و رويکرد ما در سه سال اخير توانمندسازي اين دانشجويان بوده است.

سجاد پاکزاد، رئيس دانشگاه هنر اسلامي تبريز نيز اظهار کرد: اين دانشگاه يکي از چهار دانشگاه تخصصي هنر کشور و تنها دانشگاه هنر اسلامي است.

وي افزود: هنر، پيچيده و چند وجهي است و دشمنان از اين ابزار براي هجمه فرهنگي استفاده مي‌کنند.

پاکزاد اظهار کرد: همه ما مديون ايثارگران و جانبازاني هستيم که جان خود را در راستاي آرمانهاي انقلاب و امام فدا کردند. پس از تدفين شهيد گمنام در تاريخ ششم دي ماه سال قبل، برکت به دانشگاه هنر اسلامي آمده است.

 

نخستين دوره مهارت افزايي دانشجويان شاهد و ايثارگر در تبريز آغاز شد

دانشجويان شاهد و ايثارگر در اين دوره زير نظر اساتيد در کارگاه‌هاي مجهز دانشگاه هنر اسلامي تبريز مهارت مي‌آموزند.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 7 + 8

  آخرین اخبار
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
337 کيلوگرم مواد مخدر در آذربايجان شرقي کشف و ضبط شد
  پربازدیدترین اخبار
رستگاري در دقيقه 90 /صدرنشيني موقت
رمال و دعانويس با400 شاکي در ملکان دستگير شد
مقاومت شهرداري تبريز مرحله دوم ليگ دسته 2 واليبال را با پيروزي شروع کرد
تمام ادارات و مدارس آذربايجان شرقي فردا تعطيل است
گامي نوين در نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي آذربايجان شرقي / تقبل 234 کلاس درس در استان توسط بخش خصوصي
اولين جدال تراکتور با يک تيم بحريني؛ نماينده ايران در انديشه درخشش در آسيا
بازيکن تراکتور فصل را از دست داد
انتصاب سرپرست اداره کل راه و شهرسازي آذربايجان شرقي
ورزقان با دماي 25 درجه زيرصفر سردترين شهر کشور
آذربايجان شرقي فردا پنجشنبه تعطيل نيست
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.