احرار: با حضور اصحاب رسانه، مادر شهيد اوجاقي و بانوي پرستار دوران دفاع مقدس، پوستر رويداد رسانهاي بانوان با عنوان طنين در آذربايجان شرقي رونمايي شد.
رئيس بسيج رسانه استان عصر سه شنبه در جلسه رونمايي از پوستر نخستين دوره رويداد رسانهاي طنين با بيان اينکه رويداد رسانهاي بانوان استان چندسالي است که برگزار ميشود، اظهار کرد: اين رويداد سه دوره است که به عنوان جشنواره رسانهاي حريم رسالت در کشور سپري شده که معمولا در شهر گيلان برپا ميشود و در راستاي عفاف و حجاب است.
به گزارش ايسنا، جواد بيرامزاده افزود: اين جشنواره، امسال تصميمگيري شده که در استان آذربايجان شرقي برگزار و در ديگر استانها به عنوان قالب رويداد رسانهاي ترتيب داده شود تا به اميد خدا آثار ارسال شده و نفرات برتر را شناسايي کنيم که استان آذربايجان شرقي هر ساله در اين حوزه مقام کشوري را دارا ميشود.
وي اعلام کرد: اين رويداد ويژه بانوان است و آقايان در اين جشنواره نميتوانند، شرکت کنند، همچنين اين رويداد در قالبهاي گزارش، مصاحبه، عکس، فيلم و پادکست خواهد بود.
وي با اشاره به محورهاي اين جشنواره گفت: اولين محور اين رويداد روايت زندگي بانوان موفق ايران و همچنين استان آذربايجان شرقي، دومين محور اين جشنواره واقعيت زندگي زن در کشورهاي غربي، سومين محور اين رويداد روايت پيشرفت زنان در انقلاب اسلامي، چهارمين محور اين جشنواره نقش زن در تحکيم بنياد خانواده (چالش جمعيتي سبک زندگي ايراني_اسلامي)، پنجمين و آخرين محور اين رويداد حيا و پوشش زن در سلامت جامعه است.
رئيس بسيج رسانه با اعلام اينکه ارسال آثار تا ?? شهريورماه است، گفت: انتظار داريم اين رويداد رسانهاي که يک رويداد به روز است و براي اولينبار در استان ما برگزار ميشود، آثار زيادي فرستاده شود و دقت مضاعفي از لحاظ کيفيت به خصوص در گزارشهاي ميداني انجام يابد.
وي تاکيد کرد: به قدرت و توان بانوان رسانه استان واقف هستيم و ميدانيم که بانوان رسانهاي تا به امروز پاي کار هستند.
وي در خاتمه سخنان خود افزود: در برگزاري اين رويداد با کمک و همکاري بسيج جامع زنان سپاه عاشورا و بسيج رسانه اين رويداد برگزار شده است.
پيشرفت هر جامعهاي مربوط به تربيت مادران و زحمات زنان جامعه است
مسئول بسيج جامعه زنان سپاه عاشورا با اشاره به اينکه پيشرفت هر جامعهاي مربوط به تربيت مادران و زحمات زنان جامعه است، گفت: زنان ايراني در طول تاريخ ثابت کردند که پيشرو و همراه مردان در پيشرفت جامعه هستند.
طهمورث در جلسه رونمايي از پوستر نخستين دوره رويداد رسانهاي طنين اظهار کرد: امروز براي رونمايي از پوستر جشنواره حريم رسالت و آغاز کاري بزرگ در استان گرد هم جمع شدهايم و ميخواهيم نقش زنان و فعاليتهاي آنان را بازنمايي کنيم.
وي ادامه داد: قرار است نقش زنان در اجتماع به خصوص پيشرفتهاي جامعه را مطرح کنيم اما آنچه که مسلم است و بارها بارها در محفلها شنيدهايم که زنان نيمي از جامعه بشري هستند و بايستي به عنوان نيمي از جامعه، ايفاي نقش کنند اما خداوند رب العالمين در وجود اين نيمي از جامعه، صفت رب بودن خود را به بقيه نهاده است و اين يعني پرورشدهنده کل جامعه بشري، زنان هستند.
وي مطرح کرد: زن، يکتا موجودي است که ميتواند از دامن خود افرادي را به جامعه تحويل دهد که از برکاتش نه تنها يک جامعه بلکه جامعهها و ارزشهاي والاي انساني کشيده شوند و البته ميتواند بلعکس هم باشد.
مسئول بسيج جامعه زنان سپاه عاشورا به سخني از مقام معظم رهبري اشاره کرد و گفت: زنان در هر جامعه سالم بشري قادرند و بايد فرصتي پيدا کنند که در حد سهم خود تلاش براي پيشرفتهاي علمي، اجتماعي، سازندگي و اداره اين جهان به عهده بگيرند که از اين جهت فرقي ميان زن و مرد نيست، هدف از آفرينش هر انساني چه زن و چه مرد رسيدن به کمال بشري و بهرهبردن از بيشترين فضائلي است که يک انسان ميتواند به آن آراسته شود.
وي تشريح کرد: حضرت فاطمه زهرا (س) در قله بشريت قرار دارد، کسي از او بالاتر نيست و آن بزرگوار به عنوان يک بانوي مسلمان اين فرصت و قدرت را پيدا کرد که خود را به اوج برساند و شايد از اين جهت است که خداوند متعال در قرآن کريم وقتي در مورد نمونه انسانهاي خوب و نمونه انسانهاي بد مثال ميزند، مثال هر دو را از زن انتخاب ميکند يک مورد زن فرعون و در مورد ديگر همسر نوح را مثال ميزند و اين نشاندهنده اهميت زن در جامعه و سرنوشت بشريت است.
وي خاطرنشان کرد: در عرصه انقلاب ديديم که زنان، سربازان خط مقدم انقلاب بودند و اين مبالغه نيست که اگر زنها با انقلاب سازگار نبودند، آن را نميپذيرفتند و باور نداشتند مطمئنا انقلاب واقع نميشد.
طهمورث افزود: زنان به عنوان نيمي از گروه انقلابيون مستقيما در ميدان بودند و به طور غيرمستقيم روي فرزندان، شوهران، برادران و محيط خانه اثر ميگذاشتند.
وي همچنين يادآوري کرد: اين حضور آنها بود که توانست ستون فقرات دشمن را بشکند و مبارزه را به معناي واقعي کلمه پيش برد و در دوران طلايي دفاع مقدس، دوران سازندگي، پيشرفت و آباداني نيز همين نقش را زنان ايران ايفا نمودند.
وي ابراز کرد: اميدوارم زنان و دختران ايران بتوانند عاليترين قلههاي استعداد بشري چه از لحاظ علمي، اخلاقي، سياسي و اجتماعي برسند و در رسيدن به قلههاي تمدن اسلامي نيز بدرخشند.
همچنين در اين مراسم رونمايي، پرستار دوران دفاع مقدس و فعال فرهنگي، از سوي ديگر مادر شهيد حسين اوجاقي (شهيد مدافع امنيت تبريزي) نيز از عدم توجه و پرداخت به زنان فعال و موفق در جامعه، غفلت کردن از تجربيات و خاطرهنگاريهاي آنها انتقاد کردند.