1403/01/14 - 15 : 46
کد خبر: 47913
دوربين‌هاي نصب شده مديريت شهري و ترافيکي تبريز به عدد 410مي رسد
احرار : مدير عامل سازمان مديريت شبکه حمل ونقل گفت: طرح توسعه دوربين هاي مديريت شهري و ترافيکي به 410مورد با صرف اعتبار مصوب سال 1402 افزايش مي يابد.

محبوب عبدالله پور افزود: همزمان در محل هاي تعيين شده توسط پليس راهور که نقاط حادثه خيز بودند، دوربين ها نصب شد و تعداد دوربين هاي نصب شده تبريز به 245 دستگاه در سال گذشته افزايش يافت که با خريد 165 دوربين جديد که روي 65 دکل نصب خواهند شد تعداد دوربين ها در يک ماه آينده به 410 دوربين افزايش مي يابد.  

وي در ادامه گفت: اکثرا دکل دوربين هاي ترافيکي که براي کنترل محدوده زوج و فرد و ترافيکي طي دو هفته گذشته در موقعيت هاي حافظ، ارتش، طالقاني، آخر شريعتي، ابوريحان، بهار، کوچه باغ، منجم، فلسطين در ورودي هاي محدوده زوج و فرد ترافيکي آينده و محدوده LEZ فعلي و نيروي هوايي، ملکوتي، مرزداران، نمايشگاه بين المللي ميدان اطلس باغميشه و ميدان استانداري که مورد تاييد پليس محترم راهور بوده است. نصب شده اند.  

عبدالله پور تصريح کرد: براي توسعه ي مديريت هوشمند شهري، ابتدا تجهيزات و زيرساخت هاي مستهلک را با آخرين تجهيزات موجود تعويض و سرورهاي لازم تهيه و بطور کلي زيرساخت لازم براي راه اندازي 2000 دوربين بروزرساني شد.  

وي اظهار کرد: افزايش ايمني و بهبود ارائه خدمات به شهروندان وجوابگويي صددرصدي به مراجعات مردمي هدف اصلي مديريت شهري در نصب دوربين هاي ترافيکي در کنار اعمال جريمه توسط پليس راهور در تخلفات رانندگي است.

مدير عامل سازمان با اعلام اين خبر گفت : افزايش ايمني و بهبود ارائه خدمات به شهروندان وجوابگويي صددرصدي به مراجعات مردمي هدف اصلي مديريت شهري در نصب دوربين هاي ترافيکي در کنار اعمال جريمه توسط پليس راهور در تخلفات رانندگي است.

محبوب عبدالله پور افزود: ارائه خدمات به شهروندان در خصوص سرقت خودرو يا منزل به منظور تامين امنيت جاني و مالي آنان، جلوگيري از تخلفات ساخت و ساز غير مجاز از طريق مسيريابي ماشين آلات حمل مصالح، نظارت بر پياده شدن و سوار شدن مسافر در ايستگاه هاي اتوبوس و تاکسي، ارتباط راديويي و نرم افزارهاي قابل نصب در گوشي شهروندان براي اطلاع رساني لحظه به لحظه ترافيک معابر به شهروندان و رانندگان، کنترل و هدايت خودروهاي آمبولانس و آتش نشاني در معابر، علت يابي گره هاي ترافيکي در صورت توقف وانت بار و يا خرابي خودرو به پليس و خدمات شهري براي رفع آن ؛ استفاده از هوش مصنوعي و اعمال طول ترافيک در تقاطع ها براي محاسبه و دستور زمانبندي چراغ هاي راهنمايي ؛ کنترل محدوده زوج و فرد، محدوديتهاي زماني و مکاني وLEZ و ثبت پلاک، آمار خودرو در مسيرهاي مختلف واستفاده از اين آمار در برنامه هاي شبيه ساز ترافيکي، مکانيزه شدن پارک هاي حاشيه اي، بهبود برنامه ريزي و زمان بندي حمل و نقل عمومي، خلاصه اي از اهداف اصلي مديريت شهري در نصب دوربين هاي ترافيکي است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 6

  آخرین اخبار
عضو هيات مديره بانک توسعه تعاون تاکيد کرد: آمادگي بانک توسعه تعاون در تقويت همکاري‌ها با ارس
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
پيام تبريک فرمانده سپاه عاشورا بعد از قهرماني تراکتور
هيأت انتخاب و داوري و آثار راه‌يافته بخش «فيلم‌» جشنواره «سهند» معرفي شدند
يادواره شهيد «حسن شفيع زاده» فردا در تبريز برگزار مي شود
جشن قهرماني تراکتور در خانه برگزار مي‌شود؟
خليل‌زاده محروم شد
همکاري تراکتورسازي و استانداري خوزستان براي ارتقا کشاورزي
  پربازدیدترین اخبار
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
برگزاري جشن قهرماني تراکتور در ديدار مقابل استقلال خوزستان
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
مقدمات برگزاري جشن قهرماني هفته پاياني در تبريز فراهم شده است/منتظر اعلام فدراسيون هستيم
تبريز نيازمند روش نوين آبياري
.
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
عضو هيات مديره بانک توسعه تعاون تاکيد کرد: آمادگي بانک توسعه تعاون در تقويت همکاري‌ها با ارس
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.