1402/12/16 - 9 : 2
کد خبر: 46852
استاندار آذربايجان‌شرقي خبر داد؛
پرداخت 1800 ميليارد تومان تسهيلات براي رشد توليد و ايجاد اشتغال در استان
احرار: استاندار آذربايجان‌شرقي از پرداخت 1800 ميليارد تومان تسهيلات براي رشد توليد و ايجاد اشتغال در استان خبر داد و گفت: اين اقدام موجب اميدآفريني و رضايت‌مندي در ميان جامعه صنعت و توليد شده است.

مالک رحمتي در مراسم تقدير از برگزيدگان عملکرد تبصره ?? قانون بودجه که با حضور وزير امور اقتصادي و دارايي برگزار شد، افزود: در آذربايجان‌شرقي 1800 ميليارد تومان تسهيلات براي رشد اشتغال و توليد پرداخت شده است.

استاندار آذربايجان‌شرقي ادامه داد: اين ميزان تسهيلات منجر به ايجاد اميد و رضايت مندي در جامعه صنعت و توليد شده است که اميدواريم مستمر بودن و پايداري آن، اين رضايت‌مندي به وجود آمده را حفظ کند.

رحمتي، تمرکزگرايي را مشکل اصلي پرداخت تسهيلات دانست و گفت: دستگاه‌هايي که عملکرد خوبي داشتند، آنهايي هستند که به استان‌ها اعتماد کردند؛ بنابراين ضروري است با دادن اختيار به استان‌ها به تمرکززدايي بها دهيم.

وي افزود: اگر مديران کشوري مي‌خواهند سرعت عمل داشته باشند اختيارات خود را صددرصد به مسئولان استاني که با مردم، توليدکنندگان و صاحبان ايده در تماس و ارتباط مستقيم هستند تفويض کنند.

 

استاندار آذربايجان‌شرقي با اشاره به کند بودن سامانه سمات، گفت: اميدواريم با تاکيد وزير محترم اقتصاد مبني بر رفع مشکلات اين سامانه و قطعي‌هاي آن، گلايه‌ها نيز برطرف شود.

رحمتي در پايان گفت: تسهيلات تبصره 18 يکي از اقدامات خوب دولت سيزدهم در حمايت از توليد و اشتغال است که استمرار آن مشروط بر تسريع در تامين منابع آن براي سال آينده است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 1 + 6

  آخرین اخبار
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
پيام تبريک فرمانده سپاه عاشورا بعد از قهرماني تراکتور
هيأت انتخاب و داوري و آثار راه‌يافته بخش «فيلم‌» جشنواره «سهند» معرفي شدند
يادواره شهيد «حسن شفيع زاده» فردا در تبريز برگزار مي شود
جشن قهرماني تراکتور در خانه برگزار مي‌شود؟
خليل‌زاده محروم شد
همکاري تراکتورسازي و استانداري خوزستان براي ارتقا کشاورزي
بهره‌برداري از پروژه‌هاي عمراني و خدماتي شهرداري تبريز با545 ميليارد تومان هزينه
  پربازدیدترین اخبار
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
برگزاري جشن قهرماني تراکتور در ديدار مقابل استقلال خوزستان
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
ايمني و جان دانش آموزان، خط قرمز نوسازي مدارس در حوزه مدارس غيردولتي
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
مقدمات برگزاري جشن قهرماني هفته پاياني در تبريز فراهم شده است/منتظر اعلام فدراسيون هستيم
تبريز نيازمند روش نوين آبياري
.
تراکتور?_?نساجي توقف قهرمان در خانه
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.