احرار: مديرکل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت گفت: به روز شدن صنايع و تقويت ارتباط صنعت و دانشگاه رويکرد وزارت صمت است که در نمايشگاه رينوتکس دنبال ميشود.
به گزارش کميته اطلاعرساني و رسانه رينوتکس امير حسين اسدي ،مدير کل دفتر خدمات کسب و کار وزارت صمت امروز درجلسه پيش رويداد ريوس پيچ يازدهمين نمايشگاه رينوتکس بااشاره به ضرورت برقراري ارتباط واقعي صنعت و فناوران اظهار کرد: باوجود اينکه شرکتهاي فناور زيادي در کشور وجود دارد اما نقش ارتباطي آنان با صنايع و ارتقاي بهره وري توليد بسيار ناچيز است.
وي عنوان کرد: در نمايشگاه يازدهم رينوتکس سعي خواهيم کرد نيازهاي صنايع را بررسي کرده و ارتباط آنان با فناوران را فراهم کنيم و حمايتهاي مالياتي و ديگر حمايتها از سوي وزارت صمت صورت ميگيرد.
وي باتاکيد براهميت استفاده از مديريت هوشمند در دستگاه هاي اجرايي و واحدهاي صنعتي بخش دولتي و خصوصي تصريح کرد: در دوسال اخير مصوبات زيادي در زمينه ارتباط صنعت و دانشگاه داشته ايم اما عملي نشده و امروز از صنايع ميخواهيم تا علل اين موضوع را بررسي و بيان کنند.
اسدي تصريح کرد: نمايشگاه يازدهم متفاوت از سالهاي قبل خواهد بود و رويکردي کاربردي خواهيم داشت که بر اساس قانون هفتم توسعه بوده و حتي بيمه فناوري مورد نظر است تا ريسک استفاده از فناوران به حداقل برسد.
وي آشتي با فناوران را يک نياز براي صنعت کشور دانست و عنوان کرد: عدم اعتقاد به فناوري موجب کاهش بهره وري و افت کيفيت محصولات توليدي در کشور شده و امسال قصد داريم در تبريز حلقه جديدي ميان صنعت و دانشگاه ايجاد کنيم.
وي با اشاره به راه اندازي کارخانه نوآوري در تبريز بيان کرد: سوله هاي هشتگانه واقع در اين کارخانه هرکدام به يک صنعت واگذار شده و آن صنعت خود متولي ارتباط با فناوران شود.
کريملو مدير عامل سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ويژه علم و فناوري ربع رشيدي نيز در اين جلسه با اشاره به تغيير رويکرد اساسي در اين سازمان از سال گذشته اظهار کرد: نمايشگاه رينوتکس از سال قبل ملي شده وامسال حمايتهاي گسترده ملي را خواهد داشت و نمايشگاه امسال کاربردي ترخواهد بود.
وي گفت: در?? عنوان تفاوت با سال قبل بوده و يکي از مهمترين اين موارد برگزاري رويدادهاي مسئله محور است و بخش خصوصي در اين نمايشگاه مشارکت دارند.
وي با بيان اينکه کارخانه نوآوري پس از فرايندي طولاني در تبريز مستقر شده گفت: اين کارخانه ماهيتي متفاوت داشته و ارتباط فناور با صنعت در آن تقويت ميشود.
متقيان از شرکت بومرنگ نيز در اين جلسه با اشاره به اهميت خدمات فناوري به صنايع تاکيد کرد: در حال حاضر کارخانه هاي مهم دغدغه هاي فني خود را به اين شرکت سپرده و بومرنگ با همکاري شرکتهاي دانش بنيان اين مشکلات حل ميشود و امروز اين ادعا را داريم که تمامي مسائل فناورانه بنگاه هاي صنعتي اگر راهکاري در ايران داشته باشد قابل حل است و بانک جامع اطلاع رساني براي فناوران و صنعتگران فراهم شده است.
بغدادي مدير توسعه اکو سيستم صندوق نو آوري و شکوفايي رياست جمهوري نيز در ارتباط تصويري با اين جلسه بااشاره به رويکرد حمايتي از فناوران گفت: اين صندوق ?? خدمت را ارائه ميدهد که با قانون جهش توليد منطبق بوده و ظرفيتهاي زيادي براي حمايت از شرکتهاي نوآور دارد
بغدادي خاطر نشان کرد: اگر شرکت بزرگي وارد بحث حمايت از شرکتهاي دانش بنيان شده و سهام آن را بخرد از حمايتهاي مالياتي موثري برخوردار ميشود و استانداري ها نيز ميتوانند در زمينه افزايش سرمايه صندوق نوآوري استاني همکاري موثري داشته باشند و توصيه ميکنيم که صنايع به اين ظرفيتها توجه کنند.
الماسي از شرکت هافمن نيز در اين جلسه با انتقاد از نحوه برگزاري اينگونه جلسات گفت: تعريف از اهيمت فناوري براي صنايع کافي است و اي کاش راهکار نوع برقرار ارتباط با دانشگاه براي صنايع بيان شودو ما تا کنون نتوانسته ايم با دانشگاه خاصي به نتيجه برسيم.
زارعي از صنايع پتروشيمي تبريز نيز در اين جلسه با تاکيد بر انجام خود ارزيابي توسط رينوتکس گفت: برگزاري کنندگان اين نمايشگاه با بررسي دوره هاي قبلي اقدامات انجام يافته را بررسي کنند و يک ارزيابي انجام دهند.
وي خاطر نشان کرد: مسئولان دولتي بايد بامفاهيم کسب و کار آشنا شده و دوره هاي لازم را ببينند.