احرار: مدير شيلات و امور آبزيان آذربايجان شرقي از برگزاري مسابقه طبخ آبزيان به مناسبت گراميداشت هفته دولت خبر داد.
جواد گوزلي در گفتگو با خبرنگاران افزود: اين مسابقه با حضور مديران و همکاران سازمان جهادکشاورزي استان و با مشارکت جمعي از بانوان شاغل در سازمان با هدف ترويج فرهنگ مصرف آبزيان برگزار شد.
وي ادامه داد: در اين مسابقه تعداد 14 غذاي تهيه شده از آبزيان که به مرحله نهايي راه يافته بودند به داوري عمومي گذاشته شد که تعداد 6 غذاي تهيه شده آراء بيشتري کسب کردند و در نهايت با داوري طعم و مزه توسط خاتمي مدير داخلي رستوران ماهي خوب تبريز به همراه 3 تن از سرآشپزهاي رستوران ماهي خوب ، تعداد 3 غذاي برتر تهيه شده از ماهي و يک غذاي برتر تهيه شده از آبزيان (ريز جلبک اسپيرولينا) انتخاب شدند.
گوزلي با اشاره به مزاياي مصرف آبزيان و ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزيان در استان افزود: ايجاد تنوع در شيوه هاي طبخ غذاهاي آبزيان ، استفاده از گوشت آبزيان در طبخ غذاهاي سنتي و تغيير عادات غذايي به ويژه در کودکان و نوجوانان سلامت نسل جديد را به همراه خواهد داشت .
وي در پايان مراسم با اهداي لوح سپاس و جوائز از برگزيدگان اين مسابقه قدرداني کرد.
شايان ذکر است طبق برنامه ريزي قبلي سوپ ماهي جهت آشنايي با طعم و مزه و ترويج تهيه سوپ از استخوان و گوشت ماهي بين شرکت کنندگان توزيع شد.
روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان