1394/05/17 - 7 : 27
کد خبر: 4137
خبر
حمله تروريستي به اتوبوس ايراني در «وان» ترکيه
احرارنيوز: يک شهروند ايراني در حمله مسلحانه گروه تروريستي پ. ک. ک به يک اتوبوس حامل مسافران ايراني در شرق ترکيه جان باخت.

به گزارش احرار، پايگاه خبري «ديلي صباح» نزديک به دولت ترکيه از حمله گروه تروريستي «پ‌ک‌ک» به يک اتوبوس ايراني در استان «وان» اين کشور خبر داد. اين پايگاه وابسته به دولت ترکيه اعلام کرد: تروريست ها دو خودرو را آتش زدند و به يک اتوبوس ايراني در ناحيه چالدران در استان وان حمله کردند.

به دنبال اين حمله، سربازان ارتش ترکيه در صحنه درگيري حاضر شده و با تروريستها درگير شدند که گزارشهالي اوليه از کشته شدن يک سرباز ترک حکايت دارد. اين درحالي است که در اين حمله مسلحانه يک شهروند ايراني به نام «داود ساري کاعان تيله ژان» کشته شد. نامبرده کمک راننده اتوبوس ايراني بود که در مسير جاده دوغوبايزيد – وان ترکيه مورد حمله مسلحانه قرار گرفت. اين حادثه حوالي ساعت ?? روز جمعه به وقت محلي و ساعت ????? به وقت تهران در منطقه سون کايا در نزديکي چالدران در مسير دوغوبايزيد به وان اتفاق افتاد.

حسين قاسمي کنسول ايران در ارزروم گفت: کمک راننده ايراني در بيمارستان شهر وان بستري شده بود که ساعتي بعد فوت شد. وي گفت: در اين تيراندازي، گلوله اي از ناحيه گوش به داود ساري کاعان اصابت کرده بود که در بيمارستان تحت عمل جراحي قرار گرفت ولي تلاشها نتيجه نداد. کنسول ايران در همين حال تصريح کرد که حال عمومي ساير مسافران اتوبوس ايراني خوب است و به شهر وان منتقل شده اند. به گفته وي اينها گردشگران ايراني هستند که براي سفرهاي کوتاه مدت به وان سفر مي کنند. اتوبوس هاي ايراني از طريق پايانه مرزي بازرگان وارد ترکيه شده و از مسير جاده دوغوبايزيد به وان حرکت مي کنند.

 

اتوبوس هاي ايراني به علت وضع نامناسب پايانه هاي مرزي رازي – کاپي کوي در خوي و سرو – اسن دره در اروميه، از پايانه مرزي بازرگان براي رفت و آمد بين دو کشور استفاده مي کنند. در اين ميان فرمانداري آغري ترکيه با صدور اطلاعيه اي اعلام کرد در درگيري بين تروريستها و نيروهاي امنيتي در دوغوبايزيد يک درجه دار ارتش ترکيه و يک شهروند ايراني کشته شدند. در اين اطلاعيه آمده است: گروهي از تروريستها در جاده مواصلاتي به دوغوبايزيد با بستن راه، خودروهاي درحال حرکت در اين جاده را به آتش کشيدند. به دنبال اين حادثه تيم کماندويي از منطقه پاتنوس به منطقه اعزام شد که بين کماندوها و تروريستها در اين منطقه درگيري مسلحانه رخ داد. بنابر اين اطلاعيه، کمک راننده اتوبوس ايراني نيز با تيراندازي تروريستها جان خود را از دست داد و سه نفر ديگر از مسافران اتوبوس زخمي شدند. ناآراميهاي ترکيه حدود سه هفته پيش، پس از حمله انتحاري به فعالان هوادار کردها در شهر سوروچ در جنوب ترکيه و نزديک مرز سوريه که ?? کشته و حدود ??? زخمي بر جا گذاشت، آغاز شد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 4 + 7

  آخرین اخبار
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
  پربازدیدترین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
فضاسازي شهري به مناسبت ديدار تيم‌هاي تراکتور و ملوان انزلي
فاز 2 پروژه اتوبان ولايت شهريور امسال افتتاح مي شود/ دسترسي شهرک هاي نصر و مرزداران به بزرگراه جديد
ورود وزير تعاون، کار و رفاه اجتماعي به تبريز*
سرويس دهي ناوگان اتوبوسراني تبريز به ورزشگاه يادگار امام (ره) براي تماشاگران بازي تراکتور – ملوان
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.