1394/05/03 - 12 : 5
کد خبر: 3964
رئيس پليس فتاي استان آذربايجان‌شرقي:
بدبيني و اختلاف خانوادگي با شبکه‌هاي اجتماعي
احرار نيوز: رئيس پليس فتاي استان آذربايجان‌شرقي گفت: بدبيني شوهر نسبت به همسر خود به دليل استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي تلفن همراه باعث اختلاف بين آنها شد.

به گزارش احرار نيوز به نقل از فارس، محمد قاسملو صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: فردي که در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي با توهين و ناسزا دوست قديمي خود را اذيت مي‌کرد، توسط پليس فتاي استان شناسايي و دستگير شد.

وي افزود: در پي شکايت يکي از شهروندان مبني بر اينکه اخيراً فردي در يکي از شبکه‌هاي اجتماعي تلفن همراه اقدام به فرستادن پيام‌هاي توهين‌آميز مي‌کند که باعث سلب آرامش وي شده است، موضوع در دستور کار کارآگاهان پليس فتا قرار گرفت.

قاسملو گفت: با بهره‌گيري از مهندسي اجتماعي و شيوه‌هاي خاص پليسي و بررسي سوابق و مستندات موجود، هويت کاربر متخلف استخراج و با هماهنگي مقام قضائي دستگير و به پليس فتا منتقل شد.

وي خاطرنشان کرد: متهم در مواجهه با ادله و دلايل موجود راهي جز اقرار نداشت و اعتراف کرد که چند سالي است که با شاکي دوست بوده و طي جرياني کلا دوستي خود را به هم زده و شاکي به صورت تلفني به وي توهين کرده و او هم عقده‌هاي چندين ساله خود را در شبکه اجتماعي خالي کرده و نمي‌دانسته که اين اقدام جرم است.

رئيس پليس فتاي استان آذربايجان‌شرقي ادامه داد: پرونده متشکله به همراه شاکي جهت سير مراحل قضائي تحويل دادسرا شد.

قاسملو خاطرنشان کرد: براي اين که ما بتوانيم به سلامت فضاي مجازي کمک کنيم و از نامساعد بودن اين فضا ممانعت کنيم نبايد اين فضا را فضايي براي هتک حيثيت، انتقام جويي و ... تبديل کنيم چراکه توهين و اهانت در فضاي مجازي همانند فضاي حقيقي ممنوع بوده و انجام آن جرم محسوب مي شود بنابراين کليه کاربران فضاي مجازي از بکار بردن کلمات و جملاتي که متضمن توهين و اهانت به ديگران باشد بايد خودداري کنند چراکه در صورت شکايت پيگرد قانوني داشته و برابر قانون جرائم رايانه‌اي با فرد متخلف برخورد خواهد شد.

بدبيني و اختلاف خانوادگي در اثر استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي

رئيس پليس فتا استان آذربايجان‌شرقي گفت: استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي تلفن همراه باعث بدبيني شوهر نسبت به همسر خود شد.

وي اظهار داشت: چندي پيش در پي شکايت يکي از شهروندان مبني بر اينکه همسرش بدون اجازه در فضاي مجازي و در شبکه‌هاي اجتماعي تلفن همراه اقدام به عضويت و فعاليت با چندين شماره و همچنين انتشار عکس‌هاي خود کرده، مراتب در دستور کار کارآگاهان پليس فتا قرار گرفت.

قاسملو تصريح کرد: در ابتدا مستندات فني و تخصصي از شبکه اجتماعي مربوطه استخراج و بررسي‌هاي لازم توسط کاراگاهان انجام پذيرفت و متهم به اين پليس احضار شد.

اين مقام انتظامي افزود: در خصوص موضوع فوق از متهم تحقيق به عمل آمد که وي اظهار داشت فکر مي‌کردم عکس‌هايي که در شبکه‌هاي اجتماعي منتشر مي‌کردم را تنها دوستانم و زيرمجموعه‌هاي آنها مي‌بينند ولي عکس‌هايم را يکي از دوستان همسرم ديده و به او اطلاع داده که مشکلاتي را بين من و همسرم به وجود آورد و پرونده مربوطه جهت سير مراحل قضايي به همراه متهم به دادسرا تحويل شد.

رئيس پليس فتا آذربايجان‌شرقي خاطرنشان کرد: به کاربران عزيز توصيه مي‌شود با توجه به اينکه بيشتر مشکلات خانوادگي نشأت گرفته از مسائل ريز از جمله پنهان‌کاري هنگام استفاده از شبکه‌هاي اجتماعي تلفن همراه است و اين کار باعث سلب اعتماد زن و شوهر به يکديگر خواهد شد، لذا توصيه مي‌شود شهروندان عزيز مراتب ذکر شده را در نظر داشته باشند و با انجام اعمالي که بدبيني و جو ناسالم را در بين زوجين به وجود مي‌آورد باعث بروز اختلافات خانوادگي نشوند

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 9 + 3

  آخرین اخبار
تداوم ايمن‌سازي معابر جنوب غرب تبريز
از رشد 152 ميليون دلاري صادرات تعاوني هاي مرز نشين آذربايجان شرقي تا توليد 20 درصد فولاد کشور در بناب
جادوگر شهر اوز در تبريز به روي صحنه مي رود
آغاز به کار نخستين مرکز شوراي سازش کشور در آذربايجان شرقي
حضور سرمايه گذاران گرجي در منطقه آزاد ارس
الگوي جديد حل اختلافات کارگري و کارفرمايي از آذربايجان شرقي کليد خورد
شمارش معکوس براي افتتاح پل روگذر قره داغ
لايروبي و پاکسازي کانال ها و آب‌روهاي سطح حوزه شهرداري منطقه 2
بهسازي 16 پل عابرگذر توسط شهرداري منطقه 2 تبريز
قاتل فراري در مراغه دستگير شد
  پربازدیدترین اخبار
شمارش معکوس براي افتتاح پل روگذر قره داغ
حضور سرمايه گذاران گرجي در منطقه آزاد ارس
جادوگر شهر اوز در تبريز به روي صحنه مي رود
الگوي جديد حل اختلافات کارگري و کارفرمايي از آذربايجان شرقي کليد خورد
آغاز به کار نخستين مرکز شوراي سازش کشور در آذربايجان شرقي
قاتل فراري در مراغه دستگير شد
لايروبي و پاکسازي کانال ها و آب‌روهاي سطح حوزه شهرداري منطقه 2
بهسازي 16 پل عابرگذر توسط شهرداري منطقه 2 تبريز
از رشد 152 ميليون دلاري صادرات تعاوني هاي مرز نشين آذربايجان شرقي تا توليد 20 درصد فولاد کشور در بناب
تداوم ايمن‌سازي معابر جنوب غرب تبريز
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.