احرار نيوز: سخنگوي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي آذربايجانشرقي از مرگ موتورسوار در برخورد با خودروي سواري ريو در مرند تا برخورد چهار خودرو با 12 مصدوم در جاده تبريز ـ خواجه خبر داد.
به گزارش احرار نيوز به نقل از روابط عمومي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي آذربايجانشرقي، حبيب حسينقليزاده اظهار داشت: بر اثر برخورد يک دستگاه موتورسوار با خودرو سواري ريو در شهر مرند، موتورسوار در دم جان باخت.
وي ادامه داد: با وجود اعزام تکنسينهاي اورژانس 115شهرستان مرند، متاسفانه به علت شدت ضربه وارده به سر راننده 31 ساله موتورسيکلت، در دم جان باخته بود.
سخنگوي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي آذربايجانشرقي، يکي از علل بالا بودن مرگ موتورسواران را غريبه بودن آنها با کلاه ايمني دانست و گفت: علت اصلي فوت آنها اغلب ضربه مغزي و برخورد سرشان با زمين يا يک شي است که در صورت داشتن کلاه ايمني ميتوان تا حدودي از تلفات جاني موتورسواران جلوگيري کرد.
اين مسئول از شهروندان و رانندگان خواست در صورت مشاهده آمبولانس فوريتهاي پزشکي، راه را براي خودروهاي امدادي باز کنند تا در اسرع وقت امداد رساني به مصدومان انجام شود.
برخورد 4 دستگاه سواري با 12 تن مصدوم در جاده تبريز- خواجه
مسئول روابط عمومي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي استان آذربايجانشرقي نيز از برخورد چهار دستگاه خودرو سواري در کيلومتر 10 جاده خواجه - تبريز خبر داد که موجب مصدوميت 12 تن شد.
حسينقليزاده گفت: در اين حادثه بعد از اقدامات پيش بيمارستاني توسط تکنسينهاي پايگاههاي خواجه، سرند،شيخرجب، هريس و 220 تبريز، 12 مصدوم سانحه به بيمارستان امام رضا منتقل شدند.
مسئول روابط عمومي مرکز مديريت حوادث و فوريتهاي پزشکي استان از عموم هموطنان خواست در هنگام مشاهده سوانح رانندگي پيش از اطمينان از وجود مصدوم با اورژانس تماس نگيرند چرا که در موارد متعددي پس از اعزام آمبولانسها به محل حادثه متوجه ميشويم که هيچ مصدومي وجود ندارد و در صورت تماس نيز آدرس دقيق ارائه دهند.
وي با تأکيد بر حفظ آرامش از سوي شهروندان در حين ارائه مشخصات حادثه به اپراتور اورژانس گفت: بعضا با راهنمايي اپراتورهاي اورژانس که کارشناس پرستاري هستند، ميتوان با انجام حرکات ساده قبل از رسيدن عوامل اورژانس، تا حد زيادي در زنده ماندن مصدوم سهيم باشند.
اين مسئول گفت: تمام اقشار جامعه اعم از دانشجويان، دانش آموزان، رانندگان، زنان خانهدار، کارکنان ادارات دولتي و غير دولتي، نيروهاي نظامي و انتظامي ميتوانند با آموزش مهارتهاي لازم براي امدادرساني و کمک به مصدومان و پيشگيري از حوادث و سوانح و بيماريهاي اورژانسي، در کاهش مرگ و مير و آسيبها و معلوليتهاي جسمي و رواني ناشي از آن موثر باشند