1394/04/26 - 12 : 55
کد خبر: 3894
برگزاري کنگره «فرهنگ ديني و انقلابي در اشعار شهريار» در تبريز
احرار نيوز: معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار آذربايجان‌شرقي گفت: کنگره بين‌المللي فرهنگ ديني و انقلابي در اشعار استاد شهريار 25، 26 و27 شهريور ماه همزمان با روز ملي شعر و ادب در تبريز برگزار مي‌شود.

به گزارش احرار نيوز به نقل از روابط عمومي استانداري آذربايجان‌شرقي، سعيد شبستري‌خياباني در نشست تخصصي کنگره بزرگداشت استاد شهريار، اظهار داشت: تلاش مي‌کنيم تا سال آينده دبيرخانه دائمي اين کنگره در بنياد فرهنگ، هنر و ادب آذربايجان تشکيل شود.

وي گفت: اميدواريم در سال جاري شاهد معرفي ابعاد ديگري از شخصيت استاد شهريار باشيم و انتظار مي‌رود تمامي سازمان‌ها و نهادهاي دولتي و غيردولتي با انسجام و هماهنگي براي برگزاري باشکوه اين همايش تلاش کنند.

شبستري با اشاره به سابقه برگزاري همايش‌هاي متعدد در خصوص استاد شهريار طي ساليان متمادي تصريح کرد: امسال برگزاري کنگره بين‌المللي استاد شهريار با وحدت رويه و سياست‌گذاري يکپارچه انجام خواهد شد.

مديرکل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان نيز در اين نشست با اشاره به برگزاري موفقيت‌آميز همايش استاد شهريار اظهار کرد: سال گذشته شاهد برگزاري باشکوه اين همايش در سطح بين‌المللي بوديم و اميدواريم امسال نيز اين کنگره در سطح مطلوبي برگزار شود.

علي‌اکبر صفي‌پور گفت: اميدواريم با پيگيري‌هاي استانداري شاهد تشکيل دبيرخانه دائمي اين کنگره باشيم تا کنگره را در سطح جهاني مطرح کنيم.

وي با تاکيد بر ضرورت توجه به سطح علمي اين کنگره افزود: سال گذشته همايش استاد شهريار با حضور اساتيد برجسته برگزار شد و اين روند بايد ادامه يابد.

مديرکل آموزش و پرورش استان نيز ضمن اعلام آمادگي اين اداره کل به منظور همکاري در اجراي اين کنگره گفت: بايد مردم را با شخصيت واقعي استاد شهريار آشنا کنيم.

جعفر پاشايي افزود: انتظار مي‌رود نتايج اين کنگره درقالب محصولات فرهنگي و کتاب به جامعه عرضه شود.

رئيس حوزه هنري آذربايجان‌شرقي در ادامه اين نشست با تاکيد بر اينکه کنگره بين‌المللي فرهنگ ديني و انقلابي در اشعار استاد شهريار نگاه جديدي به شهريار خواهد داشت، اظهار کرد: توجه به موضوع فرهنگ ديني و انقلابي در اشعار استاد شهريار تا به امروز مغفول واقع شده است و ما تلاش مي‌کنيم تا اين جنبه از اشعار استاد شهريار را به جهانيان معرفي کنيم.

حسن ميلاني از تشکيل کميته علمي و تخصصي برگزاري اين کنگره در محل حوزه هنري استان خبر داد و  افزود: اين کنگره با تکيه بر تفکر ديني، انقلابي، اخلاقي و تربيتي استاد شهريار برگزار مي‌شود.

وي با اشاره به محورهاي برگزاري اين کنگره گفت: انقلاب اسلامي در آثار استاد شهريار، نقش استاد شهريار در شکل گيري و گسترش جريان شعر دفاع مقدس، تجلي معارف و مناقب اهل بيت (ع) در اشعار استاد شهريار، ولايت فقيه در انديشه استاد شهريار، تجلي مضامين قرآن در شعر شهريار، تبلور هويت ديني در منظومه حيدربابا، بررسي مباني ديني اشعار استاد شهريار، آداب اخلاقي و تربيت اسلامي در اشعار استاد شهريار، شاخصه‌هاي عرفان شيعي در اشعار استاد شهريار، فرهنگ عاشورا در شعر استاد شهريار، تجلي بصيرت ديني و انقلابي استاد شهريار در اشعار وي و ايران، هويت و وحدت ملي در اشعار استاد شهريار از جمله شاخص‌ترين محورهاي برگزاري اين کنگره است.

ميلاني گفت: کنگره بين‌المللي فرهنگ ديني و انقلابي در اشعار استاد شهريار 25، 26 و27 شهريور ماه همزمان با روز ملي شعر و ادب در تبريز برگزار مي‌شود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 6 + 7

  آخرین اخبار
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
  پربازدیدترین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.