1394/04/27 - 0 : 13
کد خبر: 3890
نجفي:
شهرداري تبريز چه کساني را به ميز محاکمه مي‌کشاند
احرار نيوز: شهردار تبريز با اشاره به اينکه سيستم‌هاي نظارتي در شهرداري تبريز با هرگونه تخلفي به شدت برخورد مي‌کنند.

به گزارش احرار نيوز به نقل از روابط عمومي شهرداري تبريز، صادق نجفي در جلسه مشترک با مديران امور مالي مناطق مختلف شهرداري تبريز و مدير شعب بانک شهر در تبريز با اشاره به اينکه ميزان درآمد نقدي شهرداري تبريز در سال 94 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 10 درصد کاهش يافته است، اظهار داشت: با همکاري و مشارکت بانک شهر، شهرداري تبريز در نظر دارد با اتخاذ يک سري تدابير ويژه ميزان نقدينگي و آمار پروانه‌هاي ساختماني در شهر را افزايش دهد.

وي با اعلام اينکه براي افزايش نقدينگي در شهرداري تبريز راهکارهاي اساسي پيش‌بيني شده است بر اجراي راهکارهاي تعريف شده براي رونق دادن به وضعيت نقدينگي و صدور پروانه‌هاي ساختماني در شهر تاکيد کرد.

شهردار تبريز در خصوص راهکارهاي افزايش درآمد و نقدينگي در شهرداري تبريز افزود: شهرداري تبريز به جاي اينکه پول و يا چک از بابت پروانه ساختماني از موديان اخذ کند، بعد از انجام محاسبات لازم و مشخص شدن ارقام، طي نامه‌اي مراجعه‌کننده را به بانک شهر در جهت اخذ تسهيلات و استفاده از مزايايي 20 ـ 25 درصدي پرداخت نقدي معرفي مي‌کند.

وي با اشاره به اينکه با توافق‌نامه‌اي که با بانک شهر منعقد مي‌شود بانک شهر با ارائه تسهيلات و تخفيف 20- 25 درصدي پرداخت نقدي و وام با کارمزد 15 درصد باعث منتفع شدن شهروندان و افزايش نقدينگي شهرداري تبريز مي‌شود گفت: اين اتفاق در شهرهايي مانند تهران و مشهد و شيراز صورت گرفته و باعث رونق ساخت و ساز و افزايش نقدينگي شهرداري‌هاي اين شهرها شده است.

حجم بالاي چک‌هاي برگشتي شهروندان از کنار پروانه‌هاي ساختماني

شهردار تبريز با اشاره به حجم بالاي چک‌هاي برگشتي شهروندان از قبل و محل پروانه‌هاي ساختماني و وجود رقمي بيش از 86 ميليارد تومان چک بلامحل در شهرداري تبريز گفت: همکاري بانک شهر در خصوص پرداخت مبلغ چک‌هاي مورد اشاره مي‌تواند مبالغ متنابهي از مطالبات شهرداري تبريز را نيز به صورت نقدينگي در اختيار مجموعه مديريت شهري تبريز قرار دهد.

شهردار تبريز در ادامه با تاکيد بر اينکه رضايتمندي شهروندان از فعاليت‌هاي عمراني و تنظيفي شهرداري تبريز بالاست گفت: بايد با فعاليت و کار اصولي ميزان رضايت شهروندان از حوزه‌هاي درآمد و شهرسازي شهرداري را افزايش دهيم

نجفي با اشاره به اينکه سيستم‌هاي نظارتي در شهرداري تبريز با هرگونه تخلفي به شدت برخورد مي‌کنند، گفت: اگر تخلفي وجود ندارد عليه دروغ گوياني که ادعا مي‌کنند تخلف در شهرداري وجود دارد و سندي ارائه نمي‌کنند شکايت کنيد تا در دادگاه از تضييع حق مجموعه تلاشگر شهرداري جلوگيري کنيم.

شهردار تبريز با تاکيد بر اينکه تضييع حق‌الناس و تخلف اثر خود را در زندگي نشان مي‌دهد، گفت: در صورت بروز تخلف از سوي مديران و يا کارکنان مجموعه شهرداري اصلا گذشت نخواهيم داشت.

شهردار تبريز با تاکيد بر اينکه بايد به کار کارشناسي ارزش و بها بدهيم افزود: در همه جاي دنيا کارها و برنامه‌هاي کارشناسي شده، قانونمند و مطالعه شده موفق هستند و وقتي به دين هم مراجعه مي‌کنيم مي‌بينيم که قانونمندي انسان را هم از لحاظ معنوي و هم مادي نجات مي‌دهد.

نجفي بر ضرورت تعريف درآمدهاي پايدار و پايدارسازي درآمدهاي شهرداري تبريز گفت: بايد به سمت پايدارسازي درآمدهاي شهرداري و تعريف منابع درآمدي پايدار براي شهر حرکت کنيم

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 9 + 8

  آخرین اخبار
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
  پربازدیدترین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.