1394/4/21 - 05 : 56
کد خبر: 3829
اينده مردم سراب در مجلس شوراي اسلامي:
چرخ‌هاي سراب بافت بعد از اغماي 7 ساله به حرکت درآمد
احرار نيوز: سرانجام با عملي شدن وعده مسئولان چرخ‌هاي سراب بافت به عنوان بزرگ‌ترين مجتمع صنعتي سراب به حرکت درآمد.

به گزارش احرار نيوز، مهناز بهمني، نماينده مردم سراب در مجلس شوراي اسلامي صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکرگزارم که تلاش‌ها و پيگيري‌هاي مستمر در احياي بزرگ‌ترين مجتمع صنعتي سراب به بار نشست و هم اينک بخش‌هايي از کارخانه سراب بافت آغاز به فعاليت کرده است.
وي با بيان اينکه از آغاز دوره نمايندگي در مجلس احيا سراب بافت و بازگرداندن کارگران بيکارشده آن در صدر اولويت کاري‌اش قرار گرفته بود افزود: در ابتدا که با حضور مدير عامل کارخانه موضوعات را بررسي مي‌کرديم، هدف مشخص بود اما اينکه چه مسيري طي شود نياز به برنامه‌ريزي دقيق داشت.

بهمني ادامه داد: با استفاده از مشاوران فعال و پيگيري‌هاي مکرر و ماهانه از بانک تجارت، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت اقتصاد و دارايي، وزارت تعاون و کار و رفاه اجتماعي، بانک مرکزي، تامين اجتماعي و ساير ارگان‌ها و سازمان‌هاي مربوط به راه‌اندازي مجدد سراب بافت اين مهم به ثمر نشست.
عضو کمسيون اقتصادي مجلس يادآورشد: حمايت از کسب و کار و رونق اقتصادي بايد مدنظر همه مسئولان قرار گيرد.

آغاز به کار مجدد سراب بافت بعد از 7 سال تعطيلي

هوشنگ فاخر مديرعامل کارخانه سراب بافت با تاييد خبر آغاز به کار مجدد سراب بافت بعد از 7 سال تعطيلي گفت: در حال حاضر بخش بافندگي کارخانه راه‌اندازي شده و به زودي بخش ريسندگي نيز آغاز به کار خواهد کرد.
وي با قدرداني از پيگيري‌هاي مستمر نماينده مردم سراب براي رفع موانع و مشکلات احياي مجدد کارخانه اظهار داشت: به علت آتش‌سوزي قسمت ريسندگي در حال حاضر و تا زمان بازسازي نخ مورد نياز از ساير واحدهاي توليدي خريداري شده و تبديل به پارچه مي‌شود.
اين سرمايه‌گذار فعال بخش غيردولتي يادآورشد: اين ظرفيت وجود دارد که با ايجاد صنايع تحت پوشش و گسترش خدمات جانبي نسبت به ايجاد کارگاه‌هاي کوچک توليد پوشاک و البسه اقدام کرد و از اين طريق ضمن ايجاد رونق اقتصادي زمينه کاهش معضل بيکاري را فراهم کرد.
فاخر از مطالعه خريد سيستم‌هاي جديد ريسندگي و بافندگي براي اين واحد توليدي براي ارتقا کيفيت نخ و پارچه توليدي خبر داد و تصريح کرد: که در آينده نه چندان دور اين واحد آماده خدمت‌دهي به کارگاه‌هاي توليد پوشاک خواهد بود که نقش بسزايي در کاهش بيکاري ايفا مي‌کند.
 کارخانه سراب بافت به عنوان بزرگ‌ترين مجتمع صنعتي منطقه به علت مسائل اقتصادي و واردات بي‌رويه محصولات نساجي از کشور چين و نيز آتش‌سوزي گسترده در سال 1387 به محاق تعطيلي رفت و اينک با دعوت و آغاز به کار بيش از 65 کارگر بيکارشده اميد ديگر کارگران بيکارشده سراب بافت به بازگشت به شغلشان و گذراندن چرخ‌هاي معيشتي خانواده‌هاي خود فزوني گرفته است.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 5 + 9

  آخرین اخبار
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
توسعه با استفاده از ظرفيت‌هاي قانوني و تعامل محقق مي‌شود
  پربازدیدترین اخبار
انتقال شهروندان تبريزي به سالن همايش‌هاي بين‌المللي خاوران با اتوبوسهاي ويژه جشنواره موغام
تحول در اقتصاد روستاهاي خداآفرين با اجراي طرح‌هاي ملي اشتغال و عمران
دعوت سپاه عاشورا به تجمع مردم در مقابل ارک تبريز در اعتراض به جنايات رژيم صهيونيستي
سامانه بارشي از امروز وارد آذربايجان شرقي مي‌شود
هوشيار: بازداشتي از مديران شهردار تبريز نداشته ايم
محروميت عجيب براي خليل‌زاده و کسر يک امتياز از چادرملو
شکايت باشگاه تراکتور در خصوص اتفاقات ورزشگاه يزد
شتاب صنعت کشور با حرکت چرخ‌هاي تراکتورسازي
برف بهاري شهرهاي شمال شرق آذربايجان‌شرقي را سفيدپوش کرد
آذرشهر قطب توليد لپه در سطح خاورميانه و جهان
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.