احرار: آميناتا کاسا، مشاور رئيس جمهور، جمهوري دموکراتيک کنگو در حاشيه بازديد از گروه صنعتي تراکتورسازي ايران خواستار ايجاد خط توليد اين مجموعه صنعتي در کشور مطبوعش شد.
آميناتا کاسا، مشاور رئيس جمهور، جمهوري دموکراتيک کنگو در حاشيه بازديد از گروه صنعتي تراکتورسازي ايران خواستار ايجاد خط توليد اين مجموعه صنعتي در کشور مطبوعش شد و گفت: با بازديدي که از خطوط و کارخانه هاي اقماري گروه صنعتي تراکتورسازي داشتم مشتاق هستم تا زمينه راه اندازي خط توليد مشابهي را در کشور خودم و با همکاري تراکتورسازان داشته باشم تا اشتغال چندين هزار نفري که در اين مجموعه اتفاق افتاد به کمک تراکتورسازي در کنگو و براي جوانان آن نيز ممکن شود.
وي افزود: با عملياتي شدن اين درخواست و توسعه سند همکاري ايران و کنگو و در ذيل آن تراکتورسازي ايران، خيلي از مشکلات کنگو حل شده و زمينه رشد و توسعه در سايه اين همکاري مشترک ممکن خواهد شد.
کاسا با اشاره به موقعيت کشاورزي کنگو تاکيد کرد: اگر مراودات بين دو کشور به حالت برد برد( پايا پاي) صورت گيرد مطمئنا بسياري از مشکلات از جمله موانع پولي و ارزي نيز قابل حل جهت توسعه همکاري هاي دو کشور خواهد بود.
اين مقام مسئول در کشور کنگو وجهه? بين الملي و واقعي ايران را بسيار متفاوت از هم عنوان و اظهار داشت: ايران کشوري بسيار پيشرفته و در حال طي پله هاي ترقي مي باشد که ميتواند مصداقي براي ساير دول باشد.
اعلام آمادگي تراکتورسازي براي همکاري با کنگو جهت راه اندازي خط توليد
مدير صادرات و بازاريابي گروه صنعتي تراکتورسازي ايران نيز در نشست مشترک خود با مشاور رئيس جمهور کنگو با اعلام آمادگي براي راه اندازي خط توليد تراکتورهاي ايراني در اين کشور گفت: تراکتورسازي آمادگي دارد در صورت همکار نهادي هاي دولتي و بخش خصوصي کنگو در اين کشور خط توليد راه اندازي کرده و نه تنها تراکتورهاي کشاورزان کنگويي بلکه نياز کشورهاي همجوار به ماشين آلات کشاورزي را تامين نماييد.
امير احمد اندبيلي با تاکيد بر اينکه تراکتور محصول و خودراني هست که وجودش در هر سرزميني زمينه ساز رشد و توسعه مي باشد اضافه کرد: اين وسيله مکانيکي چه به لحاظ کاربرد آن در کشاورزي و چه از منظر وجود صنعتي به نام تراکتورسازي مي تواند رشد و توسعه و امنيت غذايي هر منطقه و کشور را تضمين نمايد و مهمتر اينکه مي توان با استقرار صنعت تراکتورسازي، چرخهاي توليدي و راه اندازي واحدهاي صنعتي متعدد ديگر را با آن ممکن ساخت.
وي با گذر از اين پيشينه براي صنعت تراکتور عنوان کرد: تراکتورسازي مي تواند در صورت محقق شدن موضوع همکاري دولت و بخش خصوصي کنگو با کمترين هزينه انتقال تکنولوژي و راه اندازي خط توليد در کنگو را در دستور کار خود قرار داده و سپس هزينه هاي توسعه اي اين مجموعه را از محل درآمدهاي حاصله از فعاليت آن محقق سازد.
اندبيلي در پايان باتوجه به اهميت و تاثيرگذاري مولفه زمان در ايجاد کسب و کار پيشنهاد داد به منظور تسريع فرآيند امور مربوط به بخش دولتي و خصوصي در راستاي هم پيگيري شود تا در کمترين زمان شاهد عملياتي و اجرايي شدن اقدامات باشيم.
انتهاي پيام/