احرار: نخستين جشنوار ملي "مد و لباس ايراني، اسلامي" اواخر تير ماه سال جاري به ميزباني تبريز برگزار مي شود.
ليلا اتکالي”، دبير اين جشنواره با اعلام اين خبر در جمع خبرنگاران، به تشريح جزئيات و اهداف برگزاري جشنواره مد و لباس ايراني، اسلامي پرداخت و خاطرنشان کرد: زمينه سازي براي تقويت پيونداي همکاري و آشتي طراحان و توليدکنندگان لباس و مد ايراني اسلامي، مهم ترين هدف اين جشنواره به شمار مي رود و ما از رهگذر اين رويداد فرهنگي، هنري و اقتصادي، به دنبال ارتقا هنر، صنعت توليد البسه و مد ايراني، اسلامي و تبيين جايگاه و سبک پوشش اسلامي در کشور هستيم.
وي از تصميم دبيرخانه دائمي جشنواره براي برگزاري سالانه آن نيز خبر داد و گفت: رسيدن به يک سبک و رويه واحد، بومي و اسلامي در طراحي و توليد لباس و نيز تعميم آن به جامعه و گروه هاي هدف، به عنوان خروجي و برآيند جشنواره مد و لباس ايراني، اسلامي مورد توجه جدي دست اندرکاران اين جشنواره خواهد بود.
اتکالي در عين حال، توجه به سبک لباس قاجاري در طراحي و توليد البسه ايراني، اسلامي را محور اصلي اين جشنواره و توليدات آينده اعلام و خاطرنشان کرد: اعتلاي هنر صنعت و ارتقاي سليقه ايراني، اسلامي يکي از دغدغههاي اصلي طراحان و فعالان است و راهکار گشايش و پيشرفت آن از طريق گفتمان فرهنگي و آشنايي با دستاوردها خواهد بود.
دبير جشنواره مد و لباس ايراني، اسلامي در عين حال، برگزاري نمايشگاه هاي متنوع از توليدات داخلي، برپايي کارگاه هاي آموزشي و حمايت از ايده هاي خلاقانه و بديع در حوزه طراحي و توليد البسه، کيف، کفش و ديگر ملزومات پوشش ايراني، اسلامي به عنوان مهم ترين بخش هاي جنبي اين جشنواره ياد کرد.
رئيس کميته اجرايي اين جشنواره نيز در بخش ديگري از اين شست خبري طي سخناني تلاش براي برگزار فاخر و در خور شان تبريز و ايران اسلامي اين جشنواره در شهر اولين هاي ايران را هدف و رسالت اصلي برگزار کنندگان آن اعلام کرد.
“الهام دادگر نوبريان”، همچنين هدف از اين جشنواره را گردهمايي متخصصان براي بحث و تبادل نظر، آشنايي با موضوعات، فراهم آوري فرصت براي دانشآموختگان، برقراري انسجام و وحدت بيشتر صاحبنظران و معرفي بيشتر اين رشته براي همه، استعداديابي برشمرد.
رئيس کميته اجرايي جشنواره در ادامه با اشاره به بخش هاي اصلي اين جشنواره گفت: جشنواره از چهار بخش رقابتي، آموزشي، نمايشگاهي و مسابقه مهارتي تشکيل شده و بخش مسابقه به صورت زنده خواهد بود. وي ادامه داد: با توجه به وزين بودن جشنواره و سطح کيفي مد نظر، از داور و استاد ارشد بينالمللي خانم “مرجان دلخواه” دعوت شده است تا در بخش جنبي جشنواره کارگاه مهارتي برگزار کنند.
وي بيان داشت: نخستين جشنواره ملي مد و لباس و نمايشگاه ايراني- اسلامي تبريز رشتههاي رقابتي در اين جشنواره اعم از طراحي لباس اجتماع، طراحي پارچه، طراحي اکسسوري و تزئينات لباس، طراحي کيف و کفش، طراحي طلا و جواهرات و بخش پژوهشي برگزار خواهد شد.
رئيس کميته اجرايي جشنواره با اشاره به مزيتهاي شرکت در اين جشنواره افزود: حمايت از ايدههاي برتر توسط گروه صنعت، شبکهسازي بين توليدکنندگان، سرمايهداران و طراحان، معرفي ايدههاي برتر به مراکز نوآوري و استفاده از ميز مشاوره مهمانان از مزيت هاي اين جشنواره به شمار مي رود.
وي ادامه داد: اين جشنواره با بخش مسابقه آزاد مهارتي با عنوان طراحي و دوخت لباس اجتماعي زير نظر سازمان فني و حرفهاي برگزار خواهد شد.
دادگر در خاتمه گفت: اين جشنواره تا 20 تيرماه تمديد شده است و علاقهمندان ميتوانند جهت ثبتنام از طريق وبگاه تبريز فستيوال اقدام به ثبتنام کنند. اين جشنواره از 25 تا 27 تيرماه در مجتمع پتروشيمي برگزار خواهد شد.