1402/03/16 - 8 : 33
کد خبر: 36734
استاندار آذربايجان شرقي: ارتباطات مردمي دولت سيزدهم تشريفاتي نيست، بلکه واقعي است
احرار: استاندار آذربايجان شرقي گفت: ارتباطات مردمي در دولت سيزدهم، تشريفاتي نيست، بلکه حقيقي و واقعي است.

عابدين خرّم روز دوشنبه در بازديد از مرکز ارتباطات مردمي دولت بر بر پاسخ‌گويي هدفمند و مبتني بر نيازهاي مردم تاکيد و اظهار کرد: ارتباطات مردمي در دولت سيزدهم مهم است وقتي اين‌گونه باشد کار و زحمت زيادي خواهد داشت و بايد به شکل اساسي و با جديت دنبال شود تا پاسخي که به مردم داده مي‌شود قانع‌کننده باشد.

 

وي تاکيد کرد: اقدامات خيلي خوب، دقيق، فني و حرفه‌اي براي راه‌اندازي مرکز ارتباطات مردمي انجام شده تا در چارچوب‌هاي تعريف‌شده، پاسخ‌گوي مردم باشيم تا موجب رضايت‌مندي آنها باشد.اقدامات خيلي خوب، دقيق، فني و حرفه‌اي براي راه‌اندازي مرکز ارتباطات مردمي انجام شده تا در چارچوب‌هاي تعريف‌شده، پاسخ‌گوي مردم باشيم تا موجب رضايت‌مندي آنها باشد.

 

استاندار آذربايجان شرقي به جايگاه مهم آذربايجان شرقي اشاره کرد و گفت: در آذربايجان شرقي که يک استان مهم و محوري در شمال‌غرب کشور است بايد يک کار سازمان‌دهي شده انجام گيرد و تفکيک و تجزيه و تحليل درخواست‌ها و پاسخ‌گويي بايد مبتني بر نيازهاي مردم انجام شود.

 

خرم افزود: پاسخ‌گويي به مردم از اولويت‌هاي رئيس جمهور است و بايد براي اين منظور يک ساختار متعارف هدفمند براي ارتباطات مردمي، تعريف و اجرايي شود.

 

 استاندار آذربايجان شرقي ظهر امروز /دوشنبه/ از مرکز ارتباطات مردمي دولت بازديد کرد و در جريان آماده‌سازي اين مرکز براي پاسخ‌گويي به تماس‌هاي مردم با تلفن 111 و ثبت و پيگيري نامه‌هاي مردمي در جريان دومين سفر استاني رئيس جمهور قرار گرفت.

 

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 1 + 8

  آخرین اخبار
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ ميان وعده‌هاي سالم
نصرتي: بابت حضور نداشتن تراکتور در ليگ‌قهرمانان آسيا افسوس مي‌خورم
افزايش 28 درصدي فوتي‌هاي ناشي از حوادث‌کار در آذربايجان شرقي
555حلقه چاه غيرمجاز در آذربايجان شرقي مسدود شد
صادرات سيب آذربايجان شرقي به بيش از 10 کشور جهان
آب مناطقي از تبريز امروز شنبه قطع مي‌شود
کوهنورد مفقود شده کوه هاي مرند پس از 2 روز پيدا شد
مرکز آموزش جوارکارگاهي تراکتورسازي تاثيرات کشوري و حتي بين المللي دارد
دستبند پليس آذربايجان شرقي بر دستان 8 نفر از اراذل و اوباش
«يکاني» معاون توسعه مديريت و منابع استانداري آذربايجان شرقي شد
  پربازدیدترین اخبار
دستور شهردار بر تسريع عمليات عمراني 50 پروژه ورزشي تبريز / تابلو روزشمار 25 سالن ورزشي نصب مي‌شود
آغاز ثبت نام يازدهمين نمايشگاه رينوتکس
نصرتي: بابت حضور نداشتن تراکتور در ليگ‌قهرمانان آسيا افسوس مي‌خورم
555حلقه چاه غيرمجاز در آذربايجان شرقي مسدود شد
صادرات سيب آذربايجان شرقي به بيش از 10 کشور جهان
آب مناطقي از تبريز امروز شنبه قطع مي‌شود
کوهنورد مفقود شده کوه هاي مرند پس از 2 روز پيدا شد
دانش آموز بدون صبحانه مدرسه نرود/ ميان وعده‌هاي سالم
افزايش 28 درصدي فوتي‌هاي ناشي از حوادث‌کار در آذربايجان شرقي
افزايش 28 درصدي فوتي‌هاي ناشي از حوادث‌کار در آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.