احرار: استاندار آذربايجان شرقي اظهار کرد: بخش خصوصي در دولت سيزدهم 250 هزار ميليارد تومان در استان سرمايه گذاري کرده که در تاريخ اين خطه بي نظير است.
عابدين خرّم عصر سه شنبه در «نشست هم انديشي مديران و فعالان بازار سرمايه درباره ظرفيتهاي شرکت ملي صنايع مس ايران» در تبريز اظهار کرد: ما يک عقب افتادگي دو دههاي در مس سونگون داشتيم که در دولت سيزدهم گامهاي اساسي براي جبران اين عقب ماندگي برداشته شده و بر اين اساس مس بايد پيشران توسعه استان باشد.
وي ادامه داد: حق مردم استان و جايگاه آن براي برخورداري از دستاوردهاي مجتمع مس سونگون خيلي بالاتر است و براي همين امر، همه بايد دست به دست دهيم تا با يک نگاه و برنامه ريزي علمي، مسأله مس را در استان حل کنيم.
وي اظهار کرد: بخش هاي خصوصي، دولتي و مردم سه ضلع توسعه استان تعريف ميشوند و بر اين مبنا همه ظرفيتهاي استان را بايد براي حمايت از سرمايه گذاران به کار گيريم.
وي با اشاره اينکه ما مس سونگون را با ارزش افزوده دو درصد در دولت سيزدهم تحويل گرفتيم، گفت: با توجه به حجم بالاي سرمايه گذاريهاي انجام شده در مجتمع مس سونگون اين ارزش افزوده بايد به هشت درصد ارتقا پيدا کند.
خرّم ادامه داد: استان ما از نيروي انساني ماهر، متخصص و تلاشگر برخوردار است که علم، عمل و تجربه را با همديگر آميختهاند.
وي با اشاره به اينکه آذربايجان شرقي از نظر موقعيت جغرافيايي و ژئوپولتيکي نيز منحصربه فرد بوده، اظهار کرد: جايگاه تاريخي آن يعني جادهي ابريشم و بازارهاي آن نشان دهندهي اين است که آذربايجان شرقي يک استان تاجر خيز و بازرگاني است اما مدتي است که اين ويژگي را از دست داده ايم و دوباره بايد احيا شود.
وي متذکر شد: اعتماد خوبي بين بخش دولتي و بخش خصوصي در استان برقرار شده و مزيتهاي نسبي استان از قبيل منطقه آزاد ارس، منطقه ويژه اقتصادي سهلان و همسايگي با قفقاز و ترکيه در خدمت سرمايه گذاران و توسعه است.
استاندار آذربايجان شرقي با بيان اينکه شهرکهاي صنعتي تکميل کننده زنجير نيستند، گفت: در استان بيش از50 شهرک صنعتي وجود دارد اما زنجيره توليد کامل نيست که به صورت جدي براي تحقق آن ميکوشيم.
وي ادامه داد: مجتمع مس سونگون به دنبال توليد 300 مگاوات برق است و شرکتهاي صنعتي و توليدي ديگر استانها نيز برنامههاي مهمي در زمينه توليد انرژي برق در دست اجرا دارند.
وي به روند رو به رشد توليد صنعتي در آذربايجان شرقي در دولت سيزدهم اشاره کرد و گفت: به عنوان نمونه توليد تراکتور از 22 هزار دستگاه به بيش از 34 هزار دستگاه در يک سال افزايش يافته و چهار محصول جديد در آن توليد شده است.
وي در پايان تصريح کرد: در زمينه تسهيل و رفع موانع توليد در خدمت سرمايه گذاران عزيز در آذربايجان شرقي هستيم؛ در حوزه سرمايه ثابت و سرمايه در گردش دستاوردهاي خوبي در حوزه توليد و صنعت داشتيم که البته به آن قانع نيستيم و براي افزايش آن در تلاشيم.
انتهاي پيام