1394/4/3 - 16 : 13
کد خبر: 3612
پاشايي:
المپياد ورزشي دانش آموزان دختر در تبريز برگزار مي شود.
مديرکل آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي گفت: ميزباني المپياد ورزشي دانش‌آموزان دختر سراسر کشور در مردادماه با حضور 2 هزار دانش‌آموز در آذربايجان‌شرقي برگزار مي‌شود.

احرار نيوز: داود پاشايي شامگاه سه‌شنبه در جلسه شوراي آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي با اشاره به جهت‌گيري علمي و کارشناسي آموزش و پرورش در سطح کلان اظهار کرد: با نگاه برنامه‌محوري در 18 ماه گذشته در استان حرکت کرده‌ايم؛ جهت‌گيري برنامه‌هاي ما کيفيت‌بخشي، توسعه مشارکت‌ها و تکريم شغلي معلمان بوده است.

مديرکل آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي افزود: مطابق نيازسنجي‌هاي صورت گرفته در راستاي کيفي‌سنجي و ايجاد زيرساخت‌هاي سخت‌افزاري کارهاي خوبي انجام شده است.

وي بيان کرد: 22 پژوهش‌سراي دانش‌آموزي در استان راه‌اندازي شده که بيش از يک پنجم پژوهش‌سراهاي کشور بوده و نخستين پژوهش‌سراي روستايي کشور نيز در تبريز راه‌اندازي شده است.

پاشايي بيان کرد: حمايت از توسعه ورزش‌هاي دانش‌آموزي و المپيادهاي درون‌مدرسه‌اي و تجهيز مدارس به بسته‌هاي ورزشي توجه دارد.

مديرکل آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي گفت: ميزباني المپياد ورزشي دانش‌آموزان دختر سراسر کشور در مرداد ماه با حضور 2 هزار دانش‌آموز بر عهده آذربايجان‌شرقي خواهد بود.

پاشايي تاکيد کرد: يک‌هزار و 200 مدرسه در استان به کتابخانه مجهز شده‌اند و ارتقاي نرخ سوادآموزي را در استان شاهد هستيم به نحوي که نخستين رتبه جذب بي‌سوادان مربوط به اين استان است.

وي يادآور شد: اولويت آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي براي سال آينده تحصيلي پشتيباني نرم‌افزاري بوده و سند تدبير و توسعه آموزش و پرورش استان تهيه شده است.

پاشايي گفت: نگاه برنامه‌محوري در حوزه ساماندهي نيروي انساني مهم است و بدون جذب نيرو بايد سال تحصيلي را با نگاه برنامه‌محور به نيروي انساني آغاز کنيم.

وي از ساماندهي اوقات فراغت در تابستان سال‌جاري خبر داد و افزود: سال گذشته آموزش و پرورش اداره کل استان برتر بوده و با کمترين امکانات براي اوقات فراغت امسال نيز برنامه‌ريزي کرده‌ايم.

پاشايي بيان کرد: طرح آمايش فراغت دانش‌آموزي امسال براي نخستين بار در آذربايجان‌شرقي اجرا مي‌شود و براي اجراي برنامه‌هاي تابستاني و آغاز سال تحصيلي آماده هستيم.

وي يادآور شد: برنامه‌هاي تابستاني اوقات فراغت با توجه به مهارت‌آموزي دانش‌آموزان و فراگرفتن حداقل يک مهارت در طول تابستان متمرکز شده و بر همين اساس برنامه‌هاي مهارت‌هاي خدماتي و مهارت‌هاي علمي، فرهنگي، هنري و ورزشي مورد توجه است.

پاشايي از همکاري مدارس با شهرداري تبريز در زمينه برنامه‌هاي جشنواره فيروزه خبر داد و گفت: برنامه‌هاي تابستاني در مساجد و مدارس نزديک به هم برگزار مي‌شود و در حال حاضر بيش از 2 هزار مدرسه حائز شرايط هستند و پيش‌بيني مي‌کنيم امسال 200 هزار نفر در برنامه‌هاي انفرادي و تجمعي شرکت کنند.

وي خاطرنشان کرد: سال گذشته به‌ازاي هر دانش‌آموز در اوقات فراغت 20 هزار تومان هزينه شد که اين هزينه‌ها با کمک‌هاي مردمي بوده و در اين هزينه‌ها موارد جزئي مصرفي مانند پول برق و آب و مواردي اين چنيني در نظر گرفته نشده است.

مديرکل آموزش و پرورش آذربايجان‌شرقي، طرح و بررسي مسائل مربوط به اوقات فراغت دانش‌آموزان استان و نيز ارائه گزارش ستاد بزرگداشت مقام معلم در خصوص اقدامات انجام شده را عناوين صورت جلسه نخستين شوراي آموزش و پرورش استان در سال‌جاري عنوان کرد.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 8 + 3

  آخرین اخبار
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
ستارخان به صحنه بازگشت
تبريز تبديل به کارگاه عمراني کلانشهرهاي کشور شده است
تعطيلي مدارس و ادارات آذربايجان‌شرقي براي سومين روز متوالي
  پربازدیدترین اخبار
ساعت کاري ادارات تا پايان بهمن ماه تغيير کرد
کلاس هاي دانشگاه هاي آذربايجان شرقي تا پايان هفته مجازي است
در موضوع قطعي برق شب يلدا، حال مردم رعايت شود
محدوده تردد ارس پلاکها افزايش يافت
تجهيز و توانمندسازي آزمايشگاه مدارس آذربايجان‌شرقي
تمام ادارات و دستگاه هاي اجرايي آذربايجان‌شرقي پنجشنبه فعال هستند
ادارات آذربايجان شرقي امروز باز است
ثبت عميق‌ترين گمانه اکتشافي شمال‌غرب کشور در شرق معدن مس سونگون
فرزندآوري در دنياي پرچالش: از سياست‌هاي دولتي تا واقعيت‌هاي اجتماعي و فرهنگي
تبريز در بند ترافيک: آيا هوشمند سازي حمل و نقل عمومي و فرهنگسازي مي تواند راهگشا باشد؟
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.