1394/4/3 - 16 : 23
کد خبر: 3610
معاون فرهنگي شهردار تبريز:
برنامه هاي اوقات فراغت شهرداري تبريز 6 تير ماه آغاز مي شود
احرارنيوز:معاون فرهنگي شهردار تبريز گفت: برنامههاي اوقات فراغت شهرداري تبريز در بخشهايي آغاز شده اما برنامههاي هماهنگ و کلي از 6 تير ماه در تبريز آغاز ميشود.
به گزارش احرارنيو ز، حجتالاسلام احمد حميدي شامگاه چهارشنبه در جلسه شوراي آموزش و پرورش آذربايجانشرقي خواستار همکاري و تعامل در زمينه برگزاري برنامههاي اوقات فراغت تابستان سالجاري شد.
معاون فرهنگي شهردار تبريز با انتقاد از جزيرهاي عمل کردن در زمينه اوقات فراغت گفت: شهرداري تبريز اعلام آمادگي ميکند که امکانات خود را در اختيار نهادهاي ديگر قرار دهد و ارتباطات متقابلي شکل گيرد.
وي بيان کرد: امسال جمعآوري آثار کودکان و نوجوانان در موضوعات مختلف در تابستان صورت ميگيرد تا آثار آماتور جمعآوري شده و مورد استفاده قرار گيرد.
حميدي با اشاره به برنامههاي تجمعي در تابستان گفت: بازيهاي بومي به صورت محلهاي آغاز شده و پس از ماه مبارک رمضان نيز به صورت جديتر دنبال ميشود.
معاون فرهنگي شهردار تبريز بر انتقال آداب ميهمانداري و عفاف و حجاب در ميان کودکان تاکيد کرد و افزود: امسال در 12 نقطه شهر تبريز اين برنامهها با حضور مربيان فرهنگي و نيز کارشناسان حوزوي انجام ميشود.
وي گفت: تبريزگردي براي کودکان و نوجوانان و خانوادههاي آنها امسال در فصل تابستان صورت ميگيرد و برنامههاي تابستاني از 6 تير ماه به صورت هماهنگ و کامل اجرايي ميشود.
حميدي بيان کرد: شهرداري تبريز آماده است تا با انعقاد تفاهمنامه با ادارات مختلف در زمينه اوقات فراغت کارهاي بزرگي انجام دهيم.
وي يادآور شد: شهرداري تبريز سال گذشته براي 120 هزار نفر برنامههاي اوقات فراغت را اجرا کرد و امسال نيز آماده است تا با استفاده از ظرفيتهاي خود همکاري مطلوبي با آموزش و پرورش داشته باشد.
رئيس پارک علمي و فناوري استان آذربايجان شرقي نيز در اين جلسه با اشاره به عظمت برنامههاي تابستاني ويژه دانشآموزان گفت: بازديد از مراکز دانشگاهي با توجه به وجود 300 مرکز آزمايشگاهي در تبريز براي دانشآموزان مهيا ميشود.
علي پورفيضي ادامه داد: دانشگاه تبريز و علوم پزشکي داراي امکانات رفاهي و خدماتي خوبي هستند و استفاده از اين امکانات براي دانشآموزان ميتواند مفيد و موثر باشد.
پورفيضي يادآور شد: آشنايي دانشآموزان با دانشگاه ميتواند براي آنها يک عامل تشويقکننده براي ورود به دانشگاه و علمآموزي باشد.
وي با اشاره به ظرفيت علمي و توليد در استان تاکيد کرد: داشتههاي خوبي در استان داريم که ميتوانيم فرزندانمان را با آن آشنا کنيم و آشنا بودن با اين مراکز به افزايش اعتماد به نفس اجتماعي آنها منجر ميشود.
پورفيضي گفت: پارک علم و فناوري تبريز آماده است تا روزانه براي 50 نفر از دانشآموزان خدمات بازديدي ارائه کند و دانشآموزان با داشتههاي علمي و فناوري اين مرکز آشنا شوند.
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: