احرار:مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان شرقي بر لزوم افزايش فرصت هاي شغلي، تنظيم روابط کار و تلاش به منظور امنيت شغلي راهبرد اصلي وزارت تاکيد کرد .
حسين فتحي در نشست خبري با بزرگداشت هفته کار و کارگر گفت: اولويت هايي که در سال مهار تورم و رشد توليد در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعي در استانها در 4 بخش اجرايي مي شود که توسعه شرکتهاي دانش بنيان؛ پيش بيني مشوق ها براي توسعه دانش بنيان توسعه رستههاي شغلي با ظرفيت اشتغالزايي بالا ، گسترش الگوهاي تامين مالي بنگاههاي اقتصادي خرد و کوچک و همچنين شناسايي، عارضهيابي و احيا واحدهاي توليدي راکد و نيمه راکد را شامل مي شود .
وي با بيان اينکه روز کارگر فقط روز تکليف و تجليل از نهادي نيست اظهار کرد : اين روز نمادي از شرافت و شهامت و نوآوري و خلاقيت و جهاد في سبيل اله است ، توسعه و تعالي کشور در منطقه در گرو دستان پر افتخار کارگران است و به قول مقام معظم رهبري اگر کارگر نباشد تلاشهاي متفکران اقتصادي بيهوده است.
مديرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجانشرقي ادامه داد: سال گذشته 45 هزار و 794 تعهد اشتغال از سوي وزراتخانه بر عهدهي ما بود که با کمک بخش خصوصي، دولتي و غير دولتي 59 هزار و 370فرصت شغلي ايجاد شد که اي رقم نسيت به سال 1400 سه برابر افزايش داشت.
وي در خصوص تعهد اشتغال در سال جاري بيان کرد: در سال جديد تعهد اشتغال در استان 47 هزار و 156 فرصت شغلي است که به دستگاهها ابلاغ شده است.
وي متذکر شد: 706 ميليارد ريال تسهيلات براي ايجاد اشتغال پايدار در روستاهاي استان انجام گرفته که اين تسهيلات در قالب 281 فقره درخواست به متقاضيان پرداخت شده است. فتحي با بيان اينکه با پرداخت تسهيلات ياد شده، يکهزار و 893 فرصت شغلي جديد براي روستاييان ايجاد شد، افزود: فرصت شغلي براي روستاييان نسبت به سال 1400 ، حدود دو برابر بيشتر بوده است
مدير کل تعاون، کار و رفاه اجتماعي آذربايجان شرقي از پرداخت 706 ميليارد ريال تسهيلات براي ايجاد اشتغال پايدار در روستاهاي استان خبر داد و گفت: اين تسهيلات در قالب 281 فقره درخواست به متقاضيان پرداخت شده است.
فتحي با بيان اينکه با پرداخت تسهيلات ياد شده، يکهزار و 893 فرصت شغلي جديد براي روستاييان ايجاد شد، افزود: فرصت شغلي براي روستاييان نسبت به سال 1400 ، حدود 2 برابر بيشتر بوده است.
.