احرار: مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي از بهره مندي دو ميليون و 500 هزار نفر(85 درصد) از جمعيت استان از خدمات بيمه سلامت خبر داد و گفت: اين جمعيت که جزو سه دهک پايين جامعه تلقي ميشوند، به صورت رايگان تحت پوشش بيمه سلامت هستند.
وحيد مجيدي در گفتوگو با خبرنگاران، اظهار کرد: يک ميليون و 850 هزار نفر از جمعيت استان به صورت رايگان تحت پوشش بيمه سلامت هستند که بالغ بر 90 درصد هزينههاي بستري آنها در مراکز درماني دولتي از سوي بيمه پرداخت ميشود و حتي در برخي از صندوقهاي حمايتي مثل صندوق روستاييان و بيمه همگاني اين رقم به 95 درصد ميرسد و در بخش سرپايي نيز 70 درصد تعرفه دولتي را بيمه پرداخت ميکند.
وي در ادامه از اجراي طرح پرداخت هزينه اهداي کليه از فرد زنده خبر داد و افزود: تعداد 20 نفر از اهدا کنندگان در سال گذشته مبلغ 40 ميليون تومان دريافت کردند.
وي از اعطاي تسهيلات به بيماران خاص خبر داد و گفت: تسهيلات سقف 50 ميليون تومان با کارمزد چهار درصد براي بيماران صعب العلاج پرداخت ميشود که تاکنون از 1600 متقاضي اين وام تعداد 1170 نفر در مجموع 60ميليارد تومان تسهيلات دريافت کردهاند.
مجيدي همچنين با اشاره به پرداخت هزينه به برخي بيماران در قالب خسارات متفرقه، اظهار کرد: براي 107 نوع بيماري در قالب پرداخت خسارت متفرقه هزينههايي پرداخت ميکنيم که در اين راستا تاکنون 1495 پرونده با هزينه 15 ميليارد تومان پذيرش شده که پس از بررسي تعداد 1000 پرونده در مجموع مبلغ 12 ميليارد تومان به اين بيمه شدگان پرداخت شده است.
وي افزود: صندوق بيماران خاص و صعب العلاج در سال گذشته با اعتبار 5000 ميليارد تومان تاسيس يافته که يکي از مهمترين خدمات بيمه سلامت به شمار ميرود. هدف از تاسيس اين صندوق نيز حمايت از بيماران صعب العلاج و خاص است که بر اساس اعلام و توافق با وزارت بهداشت، تعداد 57 نوع بيماري خاص در اين صندوق حمايتي جاي ميگيرند.
وي با اشاره به تعريف بيش از 3000 خدمت براي بيماريهاي خاص اين صندوق، خاطرنشان کرد: بيماران با بهره مندي از مزاياي اين صندوق، بسياري از خدمات را حتي در بخش خصوصي به صورت رايگان دريافت ميکنند.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي ادامه داد: حدود هفت ميليارد تومان براي بخش سرپايي بيماران خاص استان هزينه شده که با احتساب هزينههاي بستري و دارويي در مجموع هشت ميليارد و 100 ميليون تومان طي شش ماه گذشته از سوي بيمه سلامت براي بيماران صعب العلاج و خاص استان هزينه داشته است.
وي افزود: بيماران با مراجعه به دفاتر پيشخوان يا توسط پزشک معالج با ثبت مشخصات خود در سامانه و پس از تاييد معاونت درمان علوم پزشکي ميتوانند خدمات ويزيت، آزمايشگاه و تصويربرداري را تقريبا بدون پرداخت هزينه دريافت کنند.
وي با اشاره به تحت پوشش قرار گرفتن خدمات درمان ناباروري در بيمه سلامت، اظهار کرد: بر اساس فرمايش مقام معظم رهبري و سياستهاي دولت در راستاي جوان سازي جمعيت، 12 خدمت در حوزه درمان ناباروري خدمت تحت پوشش بيمه سلامت قرار گرفته است.
مجيدي افزود: تاکنون براي تعداد 1670 زوجي از خدمات ناباروري بهره مند شدهاند، 90 درصد تعرفه آنها در مراکز درمان دولتي و 70 درصد در بخش خصوصي توسط بيمه سلامت پرداخت شده است.
وي گفت: هر زوج نابارور در طول سال مبلغ 50 ميليون تومان خدمات دريافت ميکند که در اين راستا بالغ بر سه ميليارد و ??? ميليون تومان براي زوجهاي نابارور استان هزينه شده است.
وي از تحت پوشش قرار گرفتن 19 خدمت ستاره دار در حوزه توانبخشي و بهزيستي خبر داد و افزود: با همکاري 300 پزشک در طرح پزشک خانواده تعداد 420 هزار نفر از جمعيت آذربايجان شرقي تحت پوشش پزشک خانواده قرار دارند.
مديرکل بيمه سلامت آذربايجان شرقي ادامه داد: افرادي که از طريق سامانه ارجاع پزشک خانواده اقدام کنند، هزينههاي درماني آنها بسيار کاهش يافته و تنها 7200 تومان هزينه ويزيت پرداخت ميکنند و هر پزشک نيز در هر نوبت کاري ميتواند 2000 نفر را تحت پوشش قرار دهد.
انتهاي پيام