1402/01/05 - 21 : 23
کد خبر: 35256
مشکلات 245 واحد توليدي آذربايجان شرقي طي سال گذشته رفع شد
احرار: رئيس کل دادگستري آذربايجان شرقي گفت: طي سال گذشته مشکلات تعداد 245 واحد توليدي و صنعتي با ورود دستگاه قضايي استان حل و فصل شد.

موسي خليل اللهي روز شنبه در نشست شوراي قضايي استان، از تلاش هاي اعضاي اين شورا براي رفع مشکلات اقتصادي واحدهاي توليدي در طول سال قبل قدرداني و اضافه کرد: رفع مشکلات اقتصادي جز اولويت هاي اصلي دستگاه قضائي بوده و براي اين منظور هدف اصلي دادگستري آذربايجان شرقي بر جلوگيري از بيکاري کارگران استوار شده است.

 

وي افزود: بر همين اساس در کنار حل مشکلات واحدهاي توليدي و صنعتي، مشکلات مالي، مالياتي، کارگري و بيمه اي اين واحدها نيز با ورود دستگاه قضايي استان حل شده است.

 

خليل اللهي اقدامات سازمان زندان هاي آذربايجان شرقي در تعامل با دادگستري استان و ايجاد اشتغال براي مددجويان را موفقيت آميز ارزيابي و از اداره کل ثبت اسناد و املاک استان نيز به جهت اجراي قانون حدنگار (کاداستر) تشکر کرد.

 

وي با بيان اينکه در سال 1401 بيش از چهار هزار و 600 پرونده موضوع ماده 477آيين دادرسي کيفري در مجموعه هاي مختلف دادگستري آذربايجان شرقي بررسي شده است، ادامه داد: ما همواره دنبال افزايش رضايت مندي مردم از دستگاه قضايي هستيم و در اين مسير همچنان به فعاليت هاي خود تداوم خواهيم بخشيد.

 

خليل اللهي بر لزوم استقرار نهاد داوري در راستاي حل و فصل اختلافات مردم تاکيد کرد و از تامين نيروي قضايي و اداري دادگستري استان در سال جديد خبر داد.

 

وي با اشاره به اغتشاشات نيمه دوم سال گذشته، يادآور شد: دشمنان با جريان سازي که از يک پشتوانه چندين ساله برخوردار و اصل نظام را نشانه رفته بودند، دنبال تجزيه ايران بودند که با درايت رهبري و بصيرت مردم نتوانستند کاري از پيش ببرند.

 

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 3 + 3

  آخرین اخبار
قلب بخشنده شاهين | اعضاي بدن جوان مراغه‌اي زندگي بخشيد
جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه
بيرانوند بهترين دروازه‌بان ليگ برتر فوتبال شد
پاکستان از توافق با هند بر سر آتش‌بس‌ خبر داد
عضو هيات مديره بانک توسعه تعاون تاکيد کرد: آمادگي بانک توسعه تعاون در تقويت همکاري‌ها با ارس
تراکتور3_3نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
نورباران آسمان تبريز به مناسبت ميلاد امام رضا(ع) و قهرماني تراکتور در ليگ برتر فوتبال
پيام تبريک فرمانده سپاه عاشورا بعد از قهرماني تراکتور
هيأت انتخاب و داوري و آثار راه‌يافته بخش «فيلم‌» جشنواره «سهند» معرفي شدند
  پربازدیدترین اخبار
مقدمات برگزاري جشن قهرماني هفته پاياني در تبريز فراهم شده است/منتظر اعلام فدراسيون هستيم
تراکتور3_3نساجي توقف قهرمان در خانه
اعضاي کميسيون اجتماعي مجلس وارد تبريز شدند
عضو هيات مديره بانک توسعه تعاون تاکيد کرد: آمادگي بانک توسعه تعاون در تقويت همکاري‌ها با ارس
پاکستان از توافق با هند بر سر آتش‌بس‌ خبر داد
بيرانوند بهترين دروازه‌بان ليگ برتر فوتبال شد
جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه
مه مغزي چيست؟/ 5 ماده غذايي که مغز را دچار مه‌گرفتگي مي‌کنند
ورود سامانه بارشي جديد به آذربايجان شرقي از دوشنبه/احتمال آبگرفتگي و تگرگ
قلب بخشنده شاهين | اعضاي بدن جوان مراغه‌اي زندگي بخشيد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.