1401/12/26 - 12 : 34
کد خبر: 35224
اخباري در تراکتور جانشين ندارد!
احرار: جانشين سنگربان شماره‌يک تراکتور در طول سه بازي اخير اين تيم شش گل دريافت کرده است تا آمار ضعيفي را از خود به جاي بگذارد.

تنها چند ساعت به رويارويي تراکتور و پرسپوليس باقي مانده بود که خبر مصدوميت محمدرضا اخباري توسط باشگاه تراکتور تاييد شد تا دست تي‌تي‌ها در آستانه حساس‌ترين ديدار فصل خود مقابل رقيب سنتي لاي پوست گردو بماند.

خمس در آن بازي، احسان مراديان را که در پنجره نيم‌فصل از نفت مسجدسليمان بحران‌زده به جمع تراکتوري‌ها پيوسته بود، جانشين اخباري کرد تا اين دروازه‌بان اولين بازي خود با پيراهن سرخ تراکتور را مقابل پرسپوليس انجام دهد.

در آن مسابقه پرسپوليسي‌ها با ضربات از راه دور خود قصد تهديد کردن دروازه تي‌تي‌ها را داشتند که در نهايت اين ضد حملات توانستند توسط محمد عمري به گل برسند.

در ادامه مهدي ترابي هم براي سرخ‌هاي پايتخت گلزني کرد که محمد عباس‌زاده با دو گل جواب شاگردان يحيي را داد اما در نهايت اشتباهات مدافعين و دروازه‌بان باعث شد تا گل برتري پرسپوليس توسط وحدت هانونوف به ثمر برسد.

در دومين هفته غيبت اخباري، خمس بازهم مراديان را به مهدي حقيقت و همچنين علي سيف‌احمدي ترجيح داد و تراکتور در بازي مقابل مس رفسنجان با ناهماهنگي هادي محمدي و احسان مراديان گل برتري ميهمان در مقابل ديدمان پرشورها به ارمغان آييد.

اکنون تراکتوري‌ها که در طي ديداري تدارکاتي مقابل رخش‌خودرو قرار گرفتند نيمه اول را با سنگرباني مهدي حقيقت کلين‌شيت کردند اما در نيمه دوم با حضور احسان مراديان در قوطي فلزي چارچوب‌شان دو گل را دريافت کردند تا توپ هاي وارد شده به دروازه تيم تازه نفس رخش‌خودرو حاصلي براي برد تراکتور مقابل اين تيم نداشته باشد و مراديان باري ديگر مانع پيروزي تيمش شود.

احسان مراديان در 165 دقيقه بازي براي تراکتور، 6 گل را دريافت کرده و در اين دو و نيم بازي حضورش درون زمين به ازاي هر مسابقه بيش از ? گل دريافت کرده است تا آمار فاجعه‌بار خود را تکميل‌تر کند.

بدون ترديد مي‌توان گفت تراکتور اين فصل از حيث جذب دروازبان دوم عملکرد ضعيفي را داشته است، پرشورها هنوز هم حسرت معاوضه حسين پورحميدي دروازه‌بان حال‌حاضر ايرالکو را با پوريا آرياکيا مي‌خورند و شايد اگر تراکتور جانشيني مطمئن براي اخباري در اختيار داشت طي دو ديدار اخير ليگ‌برتري خود تا اين حد از غيبت قارتال متزلزل نمي‌شد.

اکنون بايد ديد مصدوميت اخباري و دوري از ميادين گلر شماره‌يک تي‌تي‌ها تا چه زماني ادامه خواهد داشت تا با بازگشت خود آرامش را به آخرين خط مرزي تراکتور در داخل زمين برگرداند.

انتهاي پيام

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام: 
پست الکترونیک:
نظر : 
سوال امنیتی : 
? 3 + 3

  آخرین اخبار
تبريز چگونه بهشت ماندگار شد ؟!
گشت و گذار در تبريز از دريچه اتوبوس‌هاي تبريزگردي
جذب 4500 ميليارد تومان از اعتبارات سفر استاني رياست جمهوري
بروز کارتل هاي بين المللي مواد مخدر با استراتژي تهاجمي/ ناکارآمدي مبارزه با مواد مخدر هر روز بدتر از ديروز
تبريز، بهشت ماندگار، ميزبان شايسته مسافران بهاري خواهد بود
تحقق 128 درصدي رصد اشتغال در آذربايجان شرقي
دستگيري کلاهبرداري 100ميليارد توماني در ميانه
مجموعه گنجينه فرش شهرداري تبريز منتشر شد
در آستانه سال نو صورت گرفت ؛ اهداي جهيزيه به 40 نوعروس ورزقاني توسط مجتمع مس سونگون
امسال 58هزار و 621 فرصت شغلي در آذربايجان شرقي ايجاد شد
  پربازدیدترین اخبار
بروز کارتل هاي بين المللي مواد مخدر با استراتژي تهاجمي/ ناکارآمدي مبارزه با مواد مخدر هر روز بدتر از ديروز
گشت و گذار در تبريز از دريچه اتوبوس‌هاي تبريزگردي
جذب 4500 ميليارد تومان از اعتبارات سفر استاني رياست جمهوري
تبريز، بهشت ماندگار، ميزبان شايسته مسافران بهاري خواهد بود
تحقق 128 درصدي رصد اشتغال در آذربايجان شرقي
پيام تبريک نوروزي شهردار تبريز به 14شهردار، سرکنسول و سازمان بين المللي
دستگيري کلاهبرداري 100ميليارد توماني در ميانه
مجموعه گنجينه فرش شهرداري تبريز منتشر شد
در آستانه سال نو صورت گرفت ؛ اهداي جهيزيه به 40 نوعروس ورزقاني توسط مجتمع مس سونگون
تبريز چگونه بهشت ماندگار شد ؟!
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.