احرار: شهردار تبريز گفت: 700 هکتار فضاي سبز در داخل و خارج از محدوده شهري تبريز در سال آينده احداث ميشود.
يعقوب هوشيار صبح امروز در اولين نشست مجمع مشورتي شهرداران و رؤساي شوراي اسلامي ادوار تبريز اظهار کرد: 400 ميليارد تومان براي تملک و احياي باغات لاله در بودجه سال آينده پيشبيني شده است.
وي افزود: حفظ فضاي سبز موجود شهري يکي از اولويت هاي مديريت شهري در سال آينده است که در اين راستا باغات لاله را شناسايي و نسبت به تملک آنها اقدام خواهيم کرد.
هوشيار با اشاره به مولدسازي املاک شهرداري تبريز درسطح مناطق نيز گفت: براي اولين بار تيمي از کارشناسان خبره شهرداري را مامور شناسايي املاک خود در سطح شهر کردهايم.
وي اضافه کرد: مديران املاک شهرداري تبريز را موظف به ورود در حوزه سرمايهگذاري کرده و مولدسازي منابع و داراييها را به عنوان يکي از درآمدهاي پايدار مطرح کردهايم.