1401/11/03 - 15 : 44
کد خبر: 34783
ستاد هماهنگي مراسم ليله‌الرغائب در سازمان آرامستان‌ها تشکيل شد
احرار: با حضور مديرعامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري تبريز و نمايندگان فرماندهي انتظامي شهرستان تبريز، پليس راهور، نهادهاي امدادي، نمايندگان موسسات خيريه و معاونان خدمات شهري مناطق، ستاد هماهنگي مراسم ليله‌الرغائب تشکيل شد.

فرخ جلالي مديرعامل سازمان آرامستان‌هاي شهرداري تبريز گفت: با هماهنگي تمام ارگان هاي انتظامي، امدادي و خدمات رسان، تمهيدات گسترده‌اي براي روزهاي پنجشنبه و جمعه هفته جاري اتخاذ مي شود.

 

وي با اشاره به جايگاه ليله الرغائب به عنوان نخستين پنجشنبه ماه رجب در اعتقادات مردم ديندار ايران اسلامي يادآور شد: با توجه به حجم گسترده حضور شهروندان در آرامستان هاي سطح شهر، برنامه هايي مانند محدوديت هاي ترافيکي، پيش بيني اتوبوس هاي شرکت واحد، خدمات رفاهي و ديگر موارد مورد نياز پيش بيني شده است.

 

مديرعامل آرامستان‌هاي شهرداري تبريز خاطر نشان کرد: بر اين اساس، معاون محترم علميات فرماندهي انتظامي شهرستان تبريز به همراه نمايندگاني از پليس راهور ضمن بازديد ميداني از محل، طرح هاي انتظامي و ترافيکي لازم را ارائه کرده و در ايام مذکور به اجرا در خواهد آمد.

 

مديرعامل آرامستان هاي شهرداري تبريز با تاکيد بر لزوم همکاري شهروندان براي تسهيل در عبور و مرور و نيز رعايت موانع انتظامي و امنيتي تاکيد کرد: با نصب دوربين هاي ترافيکي و امنيتي، تخلفات ترافيکي در سطح معابر وادي رحمت ثبت و از سوي پليس راهور اعمال قانون مي شود.

 

جلالي تجمع دستفروشان را يکي از اصلي ترين معضلات ترافيکي اين ايام خواند و تاکيد کرد: نيروهاي شهرداري با همکاري نيروي انتظامي، نسبت به برخورد قاطع و جمع آوري سد معبر اقدام خواهند کرد.

 

به گفته وي، با حضور نمايندگان بنياد خيريه مستمندان و عوامل انتظامي در آرامستان هاي تبريز، با متکديان و افرادي که با کرامت انساني شهروندان و نيز آبروي  تبريز بازي کنند برخورد خواهد شد.

 

مديرعامل آرامستان هاي شهرداري تبريز در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه شرکت واحد اتوبوسراني شهرداري تبريز، از مبداء ايستگاه محققي تا وادي رحمت تعداد قابل توجهي اتوبوس پيش بيني کرده است گفت: شهروندان براي سهولت در تردد تا حد امکان از آوردن خودروهاي شخصي خودداري، از سرويس هاي حمل و نقل عمومي استفاده نمايند.

 

يادآور مي شود در جلسه ي ستاد ليله الرغايب، سرهنگ روح الله اميني، معاون عمليات فرماندهي انتظامي شهرستان تبريز نيز با تاکيد بر لزوم رعايت موارد امنيتي و ترافيکي گفت: به شهروندان گرامي توصيه مي شود در اين ايام از به همراه داشتن اشياي قيمتي، پول نقد خودداري نموده و تا حد امکان از خودروهاي عمومي براي تردد در آرامستان هاي تبريز به ويژه وادي رحمت استفاده کنند.

 

 

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 7 + 5

  آخرین اخبار
ابلاغ تسهيلات 400 ميليون توماني مقاوم سازي مساکن روستايي به بانک هاي آذربايجان شرقي
آغاز ثبت رايگان بليت‌ جشن قهرماني تراکتور
ترابي در مسير جدايي از تراکتور؛ بند دردسرساز ستاره ليگ را از تبريز راهي تهران مي‌کند؟
تبريز ميزبان سومين سمپوزيوم بين‌المللي آرمان‌شهر کودکان عزتي
تداوم عمليات جست‌وجوي فرد غرق‌شده در سد خداآفرين توسط نيروهاي امدادي
بيشترين گردشگر ورودي به آذربايجان‌شرقي از کدام استانهاست؟
قلب بخشنده شاهين | اعضاي بدن جوان مراغه‌اي زندگي بخشيد
جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه
بيرانوند بهترين دروازه‌بان ليگ برتر فوتبال شد
پاکستان از توافق با هند بر سر آتش‌بس‌ خبر داد
  پربازدیدترین اخبار
تبريز ميزبان سومين سمپوزيوم بين‌المللي آرمان‌شهر کودکان عزتي
جان باختن چهار نفر بر اثر انفجار گاز در مراغه
ترابي در مسير جدايي از تراکتور؛ بند دردسرساز ستاره ليگ را از تبريز راهي تهران مي‌کند؟
تداوم عمليات جست‌وجوي فرد غرق‌شده در سد خداآفرين توسط نيروهاي امدادي
قلب بخشنده شاهين | اعضاي بدن جوان مراغه‌اي زندگي بخشيد
آغاز ثبت رايگان بليت‌ جشن قهرماني تراکتور
.
.
تعطيلي مدارس آذربايجان شرقي، ادارات، دانشگاه ها و بانک هاي تبريز
ابلاغ تسهيلات 400 ميليون توماني مقاوم سازي مساکن روستايي به بانک هاي آذربايجان شرقي
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.