احرار: در راستاي بررسي وضعيت اجراي عمليات برف روبي و محلول پاشي طي بارش هاي اخير، با دستور شهردار تبريز جلسه هماهنگي عمليات برف روبي و محلول پاشي برگزار شد.
توجه به اينکه با تدابير و دستورات شهردار تبريز اجراي محلول پاشي و حذف نمک پاشي براي اولين بار در شهر تبريز و همچنين سطح کشور اجرا شده است احصاء نقاط ضعف و قوت در اين جلسه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.
دکتر ذاکر حميدي مبتکر طرح محلول پاشي در اين جلسه با تشريح وضعيت ماشين آلات، امکانات و ارائه گزارشي از نحوه عملکرد نيروهاي خدمات شهري مناطق دهگانه گفت: تهيه نقشه و فهرست مسير پاشش محلول در مناطق دهگانه و رعايت فاصله زماني بين محلول پاشي با توجه به برنامه هاي اعلام شده نقش زيادي در جلوگيري از يخ زدگي معابر و موفقيت اجراي طرح محلول پاشي دارد.
وي با اشاره به اينکه اجراي محلول پاشي و حذف نمک پاشي داراي ريسک بالايي بود اظهار کرد: محلول پاشي و حذف نمک پاشي اقدام بزرگي در راستاي صيانت از سلامت شهروندان، کاهش هزينه هاي نگهداري تاسيسات شهري، عدم آسيب آسفالت و خوردگي و آسيب به خودروهاي سطح شهر و در کل حفظ محيط زيست بود.
حميدي افزود: با اجراي سيستم محلول پاشي نمک استفاده شده در محلول سازي نزديک400 تن بود که اين مقدار براي دو مورد بارش برف کفايت کرد در حالي که در ساليان گذشته براي هر بارش بيش از 6 هزار تن نمک به صورت جامد پاشي مورد استفاده قرار مي گرفت.
حميدي با ارائه گزارشي از نحوه فعاليت نيروهاي خدمات شهري در مناطق دهگانه گفت: هر کدام از مناطق دهگانه خدمات شهري با توجه به ميزان تجهيزات و امکانات و نيروي انساني عملکرد قابل قبول و خوبي در بارش برف اخير به نمايش گذاشتند اما کمبود امکانات و تجهيزات امري مشهود در تبريز است که با افزايش تجهيزات قطعا سرعت و کيفيت خدمات رساني در مواقع بارش برف و عمليات زمستاني بهبود خواهد يافت.
در اين جلسه تعدادي از شهرداران، معاونت هاي خدمات شهري و محيط زيست مناطق به بيان ديدگاهها و مشکلات مربوط به منطقه خود پرداختند.
جلسه هماهنگي و بررسي نقاط ضعف و قوت عمليات برف روبي و محلول پاشي شهرداري تبريز با حضور معاون محيط زيست و خدمات شهري شهردار تبريز، شهرداران مناطق دهگانه، معاونت هاي خدمات شهري و نيروهاي خدمات شهري مناطق دهگانه در محل سالن اجتماعات شهرداري تبريز برگزار شد.