احرار: رييس مرکز اورژانس پيش بيمارستاني و مديريت حوادث دانشگاه علوم پزشکي تبريز گفت: تعداد 150 پايگاه اين مجموعه در شهرها و جاده هاي ارتباطي استان در قالب طرح زمستاني آماده ارايه خدمات به حوادث مختلف هستند.
اصغر جعفري روحي روز دوشنبه در جمع خبرنگاران، با بيان اينکه چتر نجات اورژانس آذربايجان شرقي بر زندگي گرفتاران در جاده هاي صعب العبور و مادران باردار در بخش ها و روستاها آماده است، افزود: اورژانس استان با قدرت آماده خدمت رساني به مردم در طرح امداد زمستاني ???? است.
وي با اشاره به اينکه تيم هاي واکنش سريع اورژانس آماده ارائه خدمات در شرايط ويژه هستند، از فعاليت تعداد بيش از 900 نفر کارشناس اورژانس در راستاي اجراي اين طرح خبر داد.
وي اضافه کرد: اين مجموعه از تعداد 150 دستگاه خودروي عملياتي اعم از آمبولانس، اتوبوس آمبولانس، موتورلانس و همچنين بالگرد اورژانس هوايي در طرح زمستانه استفاده خواهد کرد.
جعفري روحي، مدت اجراي رزمايش امداد زمستاني به منظور امدادرساني در جادههاي استان و همزمان با آغاز فصل سرد سال را تا ?? اسفند ماه اعلام کرد و افزود: کارشناسان اورژانس با استقرار و پوشش خدمات فوريت هاي پزشکي در سطح جاده ها و شهرها در قالب طرح زمستانه 1401 به ارائه خدمت خواهند پرداخت.
وي به لزوم رعايت نکات ايمني در سفر از سوي رانندگان اشاره و اضافه کرد: با توجه به اينکه آذربايجان شرقي استاني با اقليم هاي مختلف است و شامل مناطق کوهستاني و صعب العبور و کولاک مي باشد، بايد رانندگان وسائط نقليه سبک و سنگين قبل از سفر با اطلاع کامل از وضعيت محورهاي مواصلاتي و همراه داشتن تجهيزات متناسب، اقدام به سفر کنند.
وي گفت: مردم استان در روستاهاي برفگير و صعب العبور بايد توجه کنند که با در نظر گرفتن هشدارهاي هواشناسي مادران باردار را به مراکز درماني شهرستان نزديک و تحت پوشش انتقال دهند تا بعد از بارش برف و نياز به مراکز درماني با مشکل مواجه نشوند.
جعفري روحي يادآور شد: در سال هاي قبل برخي ماموريت هاي اورژانس آذربايجان شرقي براي نجات مادران باردار در جادهاي روستايي بيش از 20 ساعت به طول کشيده است که عمليات هايي طاقت فرسا هم براي مادر باردار و هم براي پرسنل اورژانس است.
آذربايجان شرقي از اواخر هفته گذشته شاهد بارش برف است؛ بارش برف خوشحالي مردم و کشاورزان را به دنبال داشته است.