مهر نوشت: يک متخصص تغذيه مصرف ماهيهاي چرب سرشار از اسيدهاي چرب امگا? و پروتئين، روي، منيزيم، سلنيوم، آهن و يد را در کاهش تنگي نفس و اثرات زيان بار ترکيبات التهاب آور مفيد دانست.
منصور رضايي، مصرف ماهيهاي چرب سرشار از اسيدهاي چرب امگا 3 و پروتئين، روي، منيزيم، سلنيوم، آهن و يد را در کاهش تنگي نفس و اثرات زيان بار ترکيبات التهاب آور مفيد دانست و تاکيد کرد: سرخ کردن ماهي با شعله ملايم باشد و ترجيحاً ماهي به صورت بخارپز، آبپز و يا تنوري طبخ شود. افزودن انواع چاشنيها (آب ليمو و آب نارنج) به ماهي بخارپز، تنوري و يا آبپز موجب بهبود طعم و مزه آن ميشود.
به گفته وي، چاي سبز با داشتن مقدار قابل توجه آنتياکسيدان تأثير زيادي بر سيستم ايمني دارد و باعث تقويت سيستم ايمني بدن در مقابل بيماريهاي مختلف به ويژه بيماريهاي فصلي مانند سرماخوردگي و آنفلوانزا در زمستان، اسهال و استفراغ در فصل تابستان و حساسيتهاي فصل پاييز و آلودگيها ميشود.
رضايي افزود: نوشيدن چاي سبز باعث آرامش و رفع التهاب و حساسيت دستگاه تنفس ميشود ولي بايد توجه داشت که مصرف بيش از حد آن ميتواند مضر باشد.
وي گفت: مصرف روزانه حداقل دو ليوان شير و مواد لبني کم چرب، ميتواند باعث کاهش عوارض ناشي از آلودگي هوا بر بدن و دستگاه گوارش شود.