1394/3/23 - 07 : 31
کد خبر: 3433
قاسمي:
بحران درياچه اروميه بزرگترين چالش زيست محيطي آذربايجان شرقي است
احرارنيوز:بحران درياچه اروميه بزرگترين چالش زيست محيطي آذربايجان شرقي است

حميد قاسمي شنبه در آيين افتتاح واحد گرانول سازي گوگرد با ظرفيت ?? تن در ساعت بمناسبت گراميداشت هفته محيط زيست، با اشاره به برنامه هاي اين هفته در استان اظهار داشت: در راستاي گراميداشت هفته محيط زيست از پانزدهم تا بيست و يکم خرداد سالجاري برنامه هايي همچون ديدار با نماينده ولايت فقيه در استان و ديدار با خانواده هاي محيط بانان شهيد، و اجراي برنامه هاي راديويي را برگزار کرديم.

وي با اشاره به شعار امسال روزجهاني محيط زيست با عنوان «هفت ميليارد رؤيا، يک سياره، با احتياط مصرف کنيم.» و افزايش جمعيت جهاني و کمبود منابع طبيعي تصريح کرد: جمعيت جهاني در حالي از پنج ميليارد به هفت ميليارد نفر رسيده که در مقابل اين افزايش، منابع ما خيلي کم است و بايد به صرفه جويي در منابع با رعايت اصول زيست محيطي توجه جدي داشته باشيم.

مدير کل حفاظت محيط زيست آذربايجان شرقي در ادامه با اشاره به خشکي درياچه اروميه آن را بزرگ ترين چالش محيط زيستي خطاب کرد و گفت: به دليل عدم مصرف صحيح آب در اين حوزه با مشکل مواجه شده ايم که خوشبختانه با همت و پي گيري هاي دولت تدبير و اميد،   براي احياي آن گام هاي ارزنده اي برداشته شده است و نتايج اميدوار کننده اي حاصل شده است.

وي در خصوص نحوه انتخاب صنايع سبز آذربايجان شرقي نيز اظهار داشت: در راستاي الگو سازي و ترويج فرهنگ همراهي و همگامي صنايع توليدي و صنعتي با سياست هاي محيط زيست، تشويق و ترغيب صنايع، انتخاب صنايع سبز استان از طريق فراخوان ملي از ?? مهر تا ?? آبان سال گذشته صورت گرفت و در اين انتخاب، صنايع توليدي و خدماتي و کليه طرح هايي فعال در حوزه زيست محيطي و حفظ آن شدند.

قاسمي تصريح کرد: در نهايت با در نظر گرفتن شاخص هايي چون؛ بهينه سازي مصرف انواع منابع، کاهش مصرف کاغذ و آلايندگي هاي صنعتي و توليدي زيست محيطي، ?? واحد از استان در اين انتخاب شرکت کردند و از مجموع ??? شرکت کننده در فراخوان صنايع سبز کشور، ?? واحد آذربايجان شرقي شامل دو واحد خدماتي و هشت واحد صنعتي، رتبه اول را کسب نمود.

کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید:
Happy sad wonder fear Hate angri
ارسال نظر
نام:
پست الکترونیک:
نظر :
سوال امنیتی :
? 8 + 5

  آخرین اخبار
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
واژگوني پرايد در محور مرند - جلفا سه فوتي برجا گذاشت
هواي تبريز و بناب آلوده است
هواشناسي ايران 15 بهمن؛ ورود سامانه بارشي جديد به کشور از روز چهارشنبه
افزايش 25 درصدي بهاي بليط قطار شهري
مديرکل جديد آموزش و پرورش آذربايجان شرقي منصوب شد
باران و برف در 8 استان/ تداوم آلودگي شهرهاي صنعتي و پرجمعيت
رئيس دانشگاه پيام نور آذربايجان‌شرقي منصوب شد
  پربازدیدترین اخبار
باران و برف در 8 استان/ تداوم آلودگي شهرهاي صنعتي و پرجمعيت
اجراي 30 برنامه شاخص هفته فرهنگي تبريز در تهران
ضرب و شتم مدير يکي از مدارس سلماس توسط دانش آموز
توليد 800هزار تن گندم در آذربايجان شرقي طي سالجاري
افزايش 25 درصدي بهاي بليط قطار شهري
واژگوني پرايد در محور مرند - جلفا سه فوتي برجا گذاشت
هواي تبريز و بناب آلوده است
مديرکل جديد آموزش و پرورش آذربايجان شرقي منصوب شد
هواشناسي ايران 15 بهمن؛ ورود سامانه بارشي جديد به کشور از روز چهارشنبه
53کيلومتر آزادراه در آذربايجان شرقي تا پايان سال جاري به بهره‌برداري مي‌رسد
کلیه حقوق مادی و معنوی این وب گاه محفوظ است.