احرارنيوز:مديرکل بهزيستي آذربايجانشرقي با بيان اينکه تبريز از نظر تکديگري به عنوان يک شهر سبز شناخته ميشود، گفت: تعداد گدايان در اين شهر نزديک به صفر است و موسسات خيريه مردمي براي جمعآوري متکديان و پوشش آنان فعال هستند.
محسن ارشدزاده صبح امروز در همايش علمي کاربردي معاونان امور اجتماعي بهزيستي کشور، با اشاره به موقعيت آذربايجانشرقي در زمينههاي مختلف اجتماعي، فرهنگي و سياسي اظهار کرد: اين استان با کشورهاي خارجي هم مرز است که معايب و محاسني را در پي دارد و رونق اقتصادي و اشتغال ايجاد ميکند و توريسم درماني در اين استان رواج دارد.
وي ادامه داد: اين هم مرزي از لحاظ تهديدات اجتماعي يک آسيب شمرده ميشوند و مشکلاتي را به وجود ميآورد.
آذربايجانشرقي به سمت سالمندي حرکت ميکند
مديرکل بهزيستي آذربايجانشرقي با بيان اينکه تبريز حدود 400 هزار حاشيهنشين دارد، بيان کرد: اين تعداد يک آسيب جدي است و جمعيت استان نيز به سمت سالمندي است و رتبه خودکشي در استان نيز رتبه سوم کشوري است.
وي يادآور شد: حمايت از مهدکودکهاي محروم و آسيب ديده را انجام ميدهيم و يک خانه دولتي شير خوارگاه با 55 کودک داريم و 75 نفر دانشجو تا سطح دکترا را نيز زيرپوشش داريم.
آذربايجانشرقي از نظر کودکان خياباني رتبه آخر را دارد
ارشدزاده با اشاره به عملکرد دفتر امور آسيبديدگان اجتماعي گفت: اورژانس اجتماعي به غير از تبريز در 4 شهر استان فعال است و از نظر کودکان خياباني نيز در کشور رتبه سيام را داريم.
وي بيان کرد: از نظر اختلال جنسي در رتبه 5 کشوري قرار داريم و يکي از شايعترين آسيبهاي اجتماعي طلاق، اعتياد، خودکشي و سرقت است که بيشترين آسيبهاي اجتماعي مربوط به طلاق و اعتياد است.
ارشدزاده با بيان اينکه شهر تبريز از نظر تکديگري به عنوان يک شهر سبز شناخته ميشود، افزود: تعداد متکديان در اين شهر نزديک به صفر است و موسسات خيريه مردمي براي جمعآوري متکديان و پوشش آنان فعال هستند.
وي با اشاره به برخي برنامههاي استاني گفت: براي اجراي برنامه سند تدبير توسعه در آذربايجانشرقي برنامههاي متعددي را داريم که در همين زمينه دو برنامه با مشارکت خيران در حال اجرا است و در هفته دولت به بهرهبرداري ميرسد و 7 پروژه نيز در شهرستانها در حال اجراست و ارزش پروژهها در حدود 14 ميليارد تومان است.
ارشدزاده از سه برابر شدن درآمد اختصاصي استان در دو سال اخير خبر داد و گفت: درآمد اختصاصي در سال 92 از 300 ميليون تومان بود که اين رقم در سال 93 به 900 ميليون تومان رسيده است و تجهيز و نوسازي ناوگان حمل و نقل انجام شده است.
وي با بيان اينکه برند بهزيستي آذربايجان شرقي مبتني بر اعتماد مردمي است، افزود: تعداد مراکز و موسسات غيردولتي استان به طور کلي 1450 موسسه است.