احرار: رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي گفت: نگرش برنامه هفتم اين است که حضور بخش خصوصي در مسائل اقتصادي پررنگ باشد؛ براي تحقق اين امر راهگشايي هاي لازم را در استان انجام خواهيم داد.
به گزارش احرار به نقل از روابط عمومي سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي، محمد فرشکاران ظهر امروز در جلسه همانديشي و بررسي ظرفيت ها و اولويت هاي استان در تدوين برنامه هفتم توسعه اظهار کرد: هزينههاي جاري کشور همواره روند صعودي داشته که اين امر باعث نزولي بودن هزينه هاي تملک دارايي هاي سرمايه اي شده است.
وي افزود: اين روند بايد از طريق راهکارهايي مثل ارتقاء بهرهوري، تقويت و توجه به منابع انساني و واگذاري پروژهها به بخش خصوصي کنترل شود.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجانشرقي تاکيد کرد: نگرش برنامه هفتم اين است که در مدار توسعه پويايي و حضور بخش خصوصي در مسائل اقتصادي پررنگ باشد؛ براي تحقق اين امر راهگشايي هاي لازم را در استان انجام خواهيم داد.
فرشکاران ابراز داشت: لازم است فضاهاي بروکراسي اداري را به سمت مولدسازي و تسهيل امور، اصلاح و تعديل کنيم که اگر مولدسازي به سمت جذب سرمايهگذاريهاي ثابت و چرخش سرمايه حرکت نکند ثروت استان راهي به جز خروج و بلا استفاده ماندن نخواهد يافت.
رئيس سازمان مديريت و برنامهريزي آذربايجان شرقي ادامه داد: بايد روي مدلهاي توسعه و قوانين و احکام توسعهزا که موانع را در جهت تسهيل فعاليت هاي بخش خصوصي رفع مي کند، کار کنيم.
اين مسوول، تمرکز بر موضوع نظام درآمد-هزينه، ارائه نظرات به کارگروه اصلاح ساختار و تدوين نظام تفويض اختيار و تمرکززدايي را از جمله وظايف سازمان هاي مديريت و برنامهريزي استان ها برشمرد.
در اين جلسه مديرکل اقتصاد و دارايي آذربايجان شرقي به تشريح سياست هاي کلي، رويکرد و ويژگي هاي برنامه ريزي در برنامه هفتم توسعه کشور پرداخت و برنامه محوري به جاي حکم محوري، تمرکز بر موضوعات کليدي مشتمل بر پيشران و بسترساز و تمرکز زدايي و تقويت نقش استانها در جريان توسعه را از جمله اين ويژگيها دانست.
واقف بهروزي همچنين به مواردي مثل مشارکت محوري و استفاده از ظرفيت تمام فعالان و ذينفعان توسعه، تغيير رويکرد از تمرکز بر تخصيص و توزيع منابع بر اصلاحات ساختارها و وضع قواعد سياستي و اتکاء به شيوه «طراحي مکانيسم در برنامه مبتني بر تهيه سازوکارهاي انگيزشي کارا و اثربخش خود تنظيم» اشاره کرد.