احرار: برداشت 1100 تن محصول انجير در آذربايجان شرقي
محمدباقر بي پروا در گفتگو با خبرنگاران با بيان اينکه انجير ميوه مناطق نيمه گرمسيري است، اظهار کرد: به همان اندازه که درخت انجير به گرماي زياد مقاوم است نسبت به سرما مخصوصاً در دوره جواني حساس است.
وي با بيان اينکه حدود0.2 درصد از سطح باغات انجير کشور در استان آذربايجان شرقي واقع است گفت: سطح زير کشت انجير در استان 135 هکتار ميباشد که 130 هکتار از اين باغات بارور و ? هکتار نيز غيربارور است.
مدير امور باغباني سازمان جهادکشاورزي استان با بيان اينکه باغات انجير استان عمدتاً در سطح شهرستانهاي جلفا، خداآفرين، ميانه، هوراند و مرند پراکنده است افزود: سطح باغات انجير شهرستان جلفا106 هکتار است و قريب به 80 درصد از سطح باغات و86 درصد از محصول انجير توليدي استان مربوط به اين شهرستان ميباشد شهرستانهاي خداآفرين و ميانه با 8 هکتار سطح زير کشت، حائز رتبههاي بعدي هستند.
وي ادامه داد: عمده ارقام انجير استان را ارقام بنفشه، آق بي دانه (سفيد بي دانه)، سياه و سفيد تشکيل داده است.
بي پروا با بيان اينکه ميزان محصول انجير توليدي سالانه استان برداشت 1100 تن محصول انجير در آذربايجان شرقيتن ميباشد گفت: محصول انجير به صورت خشک، تازه خوري، شربت انجير، مربا، مارمالاد، کمپوت و پوره، قابل مصرف است.