1401/07/24 - 18 : 48
کد خبر: 32901
مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي خبر داد:
آذربايجان شرقي دومين قطب توليد سيب کشور
احرار: مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: باغداران آذربايجان شرقي در توليد سيب درختي رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده اند.
، مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي در گفتگو با خبرنگاران گفت: برداشت سيب درختي از باغهاي اين استان آغاز شده است و پيشبيني ميشود 600 هزار تن محصول از اين باغها برداشت شود.
محمدباقر بيپروا افزود: سطح باغهاي سيب استان حدود 43 هزار هکتار است و آذربايجان شرقي از نظر ميزان توليد رتبه دوم و کيفيت رتبه اول کشور را دارد.
وي با بيان اينکه امسال به خاطر بارشهاي بهاري توليد سيب در استان کاهش يافته، ولي به علت کم بار بودن از کيفيت بالايي برخوردار است اضافه کرد: سيب بيشترين توليد و زير کشت محصول باغي استان را به خود اختصاص داده است.
وي گفت: بخش زيادي از سيب توليد شده در استان به کشورهاي روسيه، هندوستان، پاکستان، عراق و کشورهاي حاشيه خليج فارس صادر ميشود و امسال کشور چين نيز به مشتريان سيب ايران و آذربايجان شرقي اضافه شده است.
بي پروا افزود: بخشي از سيبهاي درجه سه استان نيز براي فرآوري و تبديل به آبميوه به واحدهاي فرآوري و بسته بندي کشور ارسال ميشود.
معاون رئيس سازمان و مدير جهاد کشاورزي شهرستان مراغه نيز گفت: اين شهرستان رتبه اول توليد سيب در آذربايجان شرقي را دارد و بيش از 40 درصد محصول استان در مراغه توليد ميشود.
سعيد خير انديش افزود: امسال توليد سيب در مراغه از 350 هزار تن به 270 هزار تن کاهش يافته است.
کارشناس باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي نيز گفت: بيشتر سيب اين استان در دامنههاي کوه سهند در مراغه، بزگوش در ميانه و ميشو در مرند توليد ميشود.
حسين فروغي افزود: ماندگاري بالا، رنگ و طعم خوب از ويژگيهاي سيب آذربايجان شرقي به خاطر کوهستاني بودن و ارتفاع بالاي باغهاي سيب است.
زمان برداشت سيب درختي در استان از اوايل مهر تا اواخر آبان ماه است.
انتهاي پيام/
کلیدواژه ها:
احساس خود را نسب به این خبر در قالب یکی از شکلک ها بیان کنید: